Dolnośląskie Forum Paintballowe
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Maj 21, 2012, 10:08:13 GMT-1

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
UWAGA!! - rejestracja została wyłączona ze względu na działanie botów tworzących bezsensowne konta.
Aby założyć nowe konto należy wysłać maila na gut@goodpaint.pl
52467 wiadomości w 1944 wątkach, wysłane przez 472 użytkowników
Najnowszy użytkownik: triggerhappy
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  Dolnośląskie Forum Paintballowe
|-+  Paint Leśny
| |-+  Weekendowe spotkania
| | |-+  speedball na "czerwone lotnisko" 27.06.2009
« poprzedni następny »
Lista uczestników (0)
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: speedball na "czerwone lotnisko" 27.06.2009  (Przeczytany 841 razy)
caliber068
Jr. Member
**

adrenalina , przyjemność , elitarna rozrywka ...

« : Czerwiec 21, 2009, 09:04:55 GMT-1 »

Poraz kolejny zapraszam na "czerwone lotnisko" !!! - Tym razem na mały turniej o "puchar kulek" , roztawiamy pole speedowe z 19 figur.
Zabawa na podobieństwo plp3 , czyli drużyny 3 osobowe grające o flagę w bazie rywali (jeśli ktoś wpadnie do nas sam to napewno znajdzie sie ktos do druzyny).
Udział w zabawie to symboliczne 30pln , na polu chrono , miejsce na grila lub ognisko.
Do wypożyczenia równierz kilka kompletnych zestawów do gy (maska,marker,amunicja)
zbiórka : 27.06.2009 dworzec główny pkp BRZEG (za oławą) godzina 9.00 - start godz.10.00 "czerwone lotnisko"

zapraszam serdecznie !!!!!

lista graczy mieści się pod linkiem :

http://paintball.info.pl/forum/viewtopic.php?t=23481
redline
Newbie
*

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 21, 2009, 21:50:19 GMT-1 »

Hehe to czerwone lotnisko nie jest juz bez oplat !!?? qurde blaszka symboliczne 30 zł ??!! hehehe to ile Ci brakuje do tych "co pobieraj bóg wie ile za teren" ??
Zawsze konczy się tak samo :] Uwielbiam HIPOKRYTÓW Uśmiech
piotras82
Newbie
*

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 22, 2009, 11:41:50 GMT-1 »

no właśnie caliber pisałeś jeszcze tak nie dawno że gra na czerwonym lotnisku nigdy nie będzie płatna a teraz walisz wała na 30 pln zresztą mnie osobiście balony nie jarają miłej zabawy
owip2001
Newbie
*

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 22, 2009, 14:46:00 GMT-1 »

Ale pieprzycie dobrze że jest ktoś kto chce wywalić kupe kasy na balony i siatke to musi mu się zwrócić
caliber068
Jr. Member
**

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 23, 2009, 06:39:33 GMT-1 »

tak , czerwone lotnisko nie bylo i nie będzie płatne ! 27 będzie rownierz będzie scenario leśne i za to nie musisz placić , mozna przyjechać i napewno będzie fajna imprezka , a co do balonów to caritas nie jestem i drukarni kasy nie posiadam więc , sam pomyśl za nim coś klepniesz głupiego! hipokryta? a ja mówię "picie piwa na krzywkę jest nie honorowe"
swistak
Cymeria Brzeg
Jr. Member
*

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 23, 2009, 10:33:01 GMT-1 »

'redline' i 'piotras82' doświadczenie widzę spore macie skoro zabieracie głos w sprawie? 2 i 4 wiadomości na forum? gracie w painta od... wczoraj? hate'rów nie brakuje, narzekać każdy potrafi, kupcie balony za 4 klocki i wystawcie je na darmowe granie, chętnie wpadne.

Pozdro.

Szpas musi być Uśmiech
Marian
Jr. Member
**

WolfPack

« Odpowiedz #6 : Czerwiec 23, 2009, 11:39:00 GMT-1 »

'redline' i 'piotras82' doświadczenie widzę spore macie skoro zabieracie głos w sprawie? 2 i 4 wiadomości na forum? gracie w painta od... wczoraj? hate'rów nie brakuje, narzekać każdy potrafi, kupcie balony za 4 klocki i wystawcie je na darmowe granie, chętnie wpadne.

Pozdro.

ta fantastyczny argument, malo postów brak możliwości polemiki Uśmiech

wystarczy przeglądnąć stare posty o lotnisku i widac ze mialo być "zawsze" darmowe.

Psy służą, Wilki są wolne!
caliber068
Jr. Member
**

« Odpowiedz #7 : Czerwiec 23, 2009, 13:43:19 GMT-1 »

marian za slowka to łap szefa w pracy!!! lotnisko jest za free zawsze ! czemu nie przyjechałeś jak gralismy? szkoda ci było na benzyne? jak jest leśniak to zawsze jest free. jak ci to przeszkadza to mogę zmienic nazwe no problem na czarne lotnisko i czarne jest speed -płatne a czerwone free!! k..a bicie piany jak dzieci. niechcesz to nie wpadaj na speeda tylko graj w leśniaka za free. a speed kosztuje i koniec, nie stac cie to se odpóść i nie graj !!! zapraszam na leśniaka i na pewno będziesz zadowolony. (i z miłą chęcią wpadnę na grę zorganizowaną przez każdego kto marudzi, ciekawy jestem czy błysnie oranizacją )
Marian
Jr. Member
**

WolfPack

« Odpowiedz #8 : Czerwiec 23, 2009, 14:16:15 GMT-1 »

marian za slowka to łap szefa w pracy!!! lotnisko jest za free zawsze ! czemu nie przyjechałeś jak gralismy? szkoda ci było na benzyne? jak jest leśniak to zawsze jest free. jak ci to przeszkadza to mogę zmienic nazwe no problem na czarne lotnisko i czarne jest speed -płatne a czerwone free!! k..a bicie piany jak dzieci. niechcesz to nie wpadaj na speeda tylko graj w leśniaka za free. a speed kosztuje i koniec, nie stac cie to se odpóść i nie graj !!! zapraszam na leśniaka i na pewno będziesz zadowolony. (i z miłą chęcią wpadnę na grę zorganizowaną przez każdego kto marudzi, ciekawy jestem czy błysnie oranizacją )

spokojnie spokojnie, jak sie sklada deklaracje na forum publicznym ze jest za darmo to nalezy - imho - tego sie trzymac, w pierwszym poscie nie napisales nic o darmowych rozgrywakach, dopiero po kilku postach dodałeś ten "aspekt",

ale zeby nie bylo ze sie czepiam, - bo jak by tak bylo to spytał bym się np. o kwestie rozliczenia z fiskusem z tytułu zysku zwiazanego z rozgrywaniem gry na zasadach konercyjnych...- ale sie nie spytam Mrugnięcie

kwestia czy mnie stac czy nie pomine milczeniem...

pzdr.
Maniek

Psy służą, Wilki są wolne!
caliber068
Jr. Member
**

« Odpowiedz #9 : Czerwiec 23, 2009, 14:31:48 GMT-1 »

ciebie to chyba coś gnębi ... a jak chcesz rozmawiać o fiskusie to zapraszam do mnie , i mogę ci pokazać odpowiednie dokumenty  , ale żeby potem nie było głupio to zakup jakaś falaszkę po drodze a ja przygotuje zagrychę . i zapraszam równierz na zabawe do mnie , bedziemy mieli okazję porozmawiac na żywca , a nie ujadać żeby tylko sobie nabić postów lub cos w tym stylu.

wszystkich zainteresowanych zabawą odsyłam do listy pod w/w linkiem i życzę miłego weekendu. Jak równierz już zapowiadam niesamowitą strzelankę w następne weekend-y na "czerwonym lotnisku" za freeeeeeee , oczywiście na wspaniałym lesnym terenie jakim jest czerwone.
caliber068
Jr. Member
**

« Odpowiedz #10 : Czerwiec 25, 2009, 08:31:40 GMT-1 »

z powodów zawodowych , gra o puchar kulek zostaje odwołana !!! bardzo przepraszam i zapraszam na następne gry .....
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!