Czołem,
Na pomysł Shreda uruchamiamy nowy dział :]
Poniżej wszystkie wiadomości w związku z tematem:
Od pewnego czasu chodzi mi po głowie żeby doprowadzić do spotkania ( USTAWKI PAINTBALLOWEJ ) się dwóch a nawet trzech województw to znaczy
DOLNOŚLĄSKIE OPOLSKIE I ŚLĄSKIE Połączone siły dolnośląskiego i opolskiego kontra województwo śląskie z ich armią południe na czele !!!!
Wstępnie gadałem z DZIKIM z teamu ZOMO i stwierdził że ten temat u nich też długo jest wałkowany i mieli by chrapkę na takie spotkanie ( kto wie może ta impreza się na stałe zapisze w nasze kalendarze

)
Jest jeszcze problem z miejscówką jaka by mogła pomieścić taką liczbę graczy ale to tylko kosmetyka bo chłopaki są w trakcie załatwiania wielkiego kamieniołomu jaki jest wręcz stworzony na taką imprezę ( jest jeszcze pustynia błędowska )
Więc prosił bym się wypowiedzieć na ten temat czy warto coś w tym kierunku i temacie dalej robić czy olać temat na daleką przyszłość 
NO jak dla mnie to pomysł rewelacyjny

Już mamy wycieczki na WLKP i ich osławiony Plutoon - więc możemy jechać na Śląsk

He he walka na pustyni - miodzio - tylko znowu czeka zakup nowego tym razem pustynnego mundurku

Ale co tam - może być zajebiaszczo

Pomysł git. Zapewne parę osób się dołączy do ewentualnego wyjazdu

jak nie jak! tam też z chęcią posadzę papierzaka

jestem za podpisuję się czterema łapami
Rozmawiałem z shredem przez telefon dzisiaj na ten temat i też chętnie bym sie wybrtał do nich , może póżniej oni do nas
opolskie, dolnośląskie i śląskie

no to 2 dni musi być bo coś czuje, że bez wódy się nie obejdzie:) to mi się bardzo podoba już dawno żadna impreza PB nie wzbudziła mojego zainteresowania jak ta!:) choć jej jeszcze niema. może by i zrobić ze 3 takie impry w każdym woj. po raz?
Jak wypali to pewnie będzie hit sezonu

Wiem że po drugiej stronie też jest zainteresowanie taką grą co mnie bardzo cieszy
I tak jak już napisał CORTEZ polegało by to na wyjeździe do nich i na rewanżu u nas ( mamy opolski Winów czy MALCZYCE ) ale to trzeba jeszcze uzgodnić i dogadać

Co do pierwszej potyczki można by wybrać jak na razie FAKRO kolebkę ZOMO TEAM
Bo to jest pewna miejscówka choć może z ograniczoną ilością graczy ale jest na 100%
Wiem że jest możliwość zagrania na pustyni błędowskiej ale ten temat trzeba obgadać z osobami w jakie mają ten teren w swoim władaniu
Pożyjemy zobaczymy jak będę coś wiedział to napisze ale w ten temat warto zainwestować bo mogą być z tego niezłe imprezy

świetny pomysł, z chęcią się pojawię na takiej ustawce

Jak najbardziej jestem za.
Pomysl fajny, warto by było pomyśleć o pustyni bo na takim terenie zawsze chciałem pograć

Pierwsze co trzeba wysondowac kto jest chetny, oszacowac ilosc osob a potem zalozyc gdzies oficjalny watek i powoli podawac szczegoly. Mysle ze najwazniejszy bedzie dobry termin.
bardzo bardzo za