Wielu z was pewnie stwierdzi że ten wątek jest nie potrzebny albo że jest bez sensu ale ja tak nie myśle !!!
w naszych imprezach biorą udział teamy z trzech województw i pogodzenie oraz zebranie ich wszystkich w jednym czasie to na prawdę mega wyzwanie !!! bo każdy z nich gra w swym regionie oraz uczestniczy w innych niż nasze turnieje ( TDL )
w 2009 roku było wiele fajnych imprez ( leśniak ,puchar biedroneczek ,potyczki województw i inne ) im więcej takich ciekawostek tym ciaśniej robi sie w kalendarzu

i tu moja propozycja żeby potraktować ten wątek jak ( brudnopis ) i pozaznaczać oczywiście miej więcej co i w jakich terminach chciało by sie zrobić czy zorganizować aby nie było zamieszania i nakładania się imprez czy przekładania tak jak to było z HANYSEM bo zawsze Malczyce wypadły albo leśniak .
Nie chce sie wypowiadać za innych w tym temacie ale mamy okres zimowy jest trochę więcej czasu aby ten wątek rozwinąć
Dla mnie na dzień dzisiejszy są ważne takie imprezy jak LEŚNIAK i Potyczki Województw co do tegorocznej edycji Pucharu BIEDRONECZEK jeszcze sie nie wypowiem
wiem że będę kład duży nacisk na Potyczki Województw bo już Hanys pokazał że warto w tę impreza inwestować i to na pełnej kórwie jak to woła AIR
Teraz nasza kolej na zrobienie imprezy w tym temacie padła propozycja na Winów i osobiście popieram tą miejscówkę !!! jak osoby jakie sie zadeklarowały w pomoc przy tej imprezie sie zmobilizują to powinna wyjść mega impreza
O ile ten wątek znalazł się w złym dziale proszę GUTA o przeniesienie go