Z ciężkim sercem mam do sprzedania moje Maleństwo - legendarnego Cyborga RX. Sprzedaje ponieważ potrzebuje siana...
Klamka wygląda jak nowa - daje na nią wszelkie papiery + wszystko to co było w komplecie:
- smar (jeszcze ponad połowa jest )
- klucze (wszystkie oczywiście )
- barella
- walizeczka + pudełko + instrukcja itd itd
- dowód zakupu
- lufa 14" 689
Klamka była grana czasem w lesie i na balonach. Daje sobie wyśmienicie rade z reballami i reballo podobnymi produktami.
Na Farbie oczywiście działa magicznie dobrze!
Wyświetlacz OLED i wejście microUSB przez które możemy wgrywać soft z netu to tylko parę plusów jakie ma ta klamka!
Wszystko z nią OK - działa bez problemowo jeżeli jest wyregulowana. Nie syczy, kopie o wiele delikatniej niż inne popety typu EGO. Bolt jest zamknięty przez co nie dostaję się do niego brud a żeby si do niego dobrać to potrzebny jest jeden ruch i jedna sekunda

Stana BDB!! Jedyne do czego można się przyczepić to wytarta komora bolta ( naturalna sprawa ) + delikatne pęknięcie kołnierza przy "motylku" od necka. Obie sprawy w żaden sposób nie przeszkadzają nie wpływają na grę i są niemal nie widoczne.
CENA DETALICZNA W SKLEPACH TO OK 4000zł ja proponuje wam cenę 2700zł!!
Info + dodatkowe zdjęcia? Piszcie na:
GG 5525108
Mail:
k_1@autograf.plPRV
PS. Dla chętnych wystawiam aukcje Allegro ale ponosisz koszty wystawienia ( Allegro pobiera 3% od wartości sprzedanego produktu )