Dolnośląskie Forum Paintballowe
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Maj 22, 2012, 21:18:31 GMT-1

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
UWAGA!! - rejestracja została wyłączona ze względu na działanie botów tworzących bezsensowne konta.
Aby założyć nowe konto należy wysłać maila na gut@goodpaint.pl
52472 wiadomości w 1946 wątkach, wysłane przez 472 użytkowników
Najnowszy użytkownik: triggerhappy
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  Dolnośląskie Forum Paintballowe
|-+  Paint Leśny
| |-+  Gry scenariuszowe
| | |-+  Twierdza Szyfrów 15/16.05.2010 Skorogoszcz gra nocna
« poprzedni następny »
Lista uczestników (0)
Strony: [1] 2 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Twierdza Szyfrów 15/16.05.2010 Skorogoszcz gra nocna  (Przeczytany 1493 razy)
Czarny
Organizatorzy
Sr. Member
*

Hell Raiders -Opole-

« : Marzec 12, 2010, 22:11:08 GMT-1 »

Zapraszamy Bodzio, Czrny i Olo Terenowiec .Na nocną imprezę pod tytułem Twierdza szyfrów drużyny Leśne i Speedewe oraz graczy nie zrzeszonych na pierwszą tego typu imprezę nocną w Polsce. Godz 19.00 15/16.05.2010r
Impreza zostanie rozegrana na terenie Areny Paintbollowej w Skorogoszczy woj. Opolskim droga krajowa 94 kierunek Brzeg Opolski jadąc od Opola.
Rozegrane zostanie 8 gier ( 4 scenariusze )
Grać będziemy w halach o powierzchni około 10.000m2 przy stroboskopach ,racach świetlnych i innymi atrakcjami Duży uśmiech

Zasady gry:
Ilość uczestników max 100 osób
Gramy na całe ciało i cały ekwipunek w tym marker.
Hrono max 300 fps
Gramy bez sędziów, liczy się dobra zabawa.
Uwaga: jesteśmy w trakcie załatwiania kul fluorescencyjnych ceny podamy wkrótce
Koszt imprezy 110zł
wpłata na konto do dnia 07.05.2010
Dane do przelewu: Marzena Zwarycz Opole Kredyt Bank 2515 00 1575 1115 7006 5512 0000
z dopiskiem Gra nocna

Co w zamian:

Id dla każdego gracza
Oznakowanie każdego uczestnika imprezy Światło chemiczne
Ubezpieczenie NW
Środki sanitarne
Obsługa imprezy .
Będzie na miejscu ogródek grillowy
Kiełbasa
Karczek
Żurek
pieczywo musztarda i ketchup
Gorące napoje: kawa i herbata
Zimne napoje coca cola woda mineralna
Hp w cenie
Co2 w cenie

Spotkanie godz 19.30
Rozpoczęcie 1 gry pierwszego scenariusza godz 20.30 czas trwania 40 min
Przerwa 20 min
Rozpoczęcie 2 gry pierwszego scenariusza godz 21.30 czs trwania 40min
Przerwa 20 min
Rozpoczęcie 1 gry drugiego scenariusza godz 22.30 czas trwania 30min
Przerwa 20min
Rozpoczęcie 2 gry drugiego scenariusza 23.20 czas trwania 30 min
Przerwa na posiłek i regenerację 40 min
Rozpoczęcie 1 gry trzeciego scenariusza 01.30 czas 40 min
Przerwa 20 min
Rozpoczęcie 2 gry trzeciego scenariusza 02.30 czas 40 min
Przerwa 20 min
Rozpoczęcie 1 gry czwartego scenariusza 03.30 czas 30 min
Przerwa 20 min
Rozpoczęcie 2 gry czwartego scenariusza 04.20 czas 30 min
Koniec imprezy godz 5.00 niedziela 16.05.2010r
Wszelkie informację pod numerem 600 167 463 lub Gieryluk@tlen.pl
Lista zamieszczona w dziale Opolskim na forum PSI

Hmm
Skiba
Sr. Member

« Odpowiedz #1 : Marzec 12, 2010, 22:37:28 GMT-1 »

okurwa az miljon stotysiecy zloty?? Niezdecydowany

Jestem na fotkach z Plutonu!
kufel_wro
Kapitanowie
Sr. Member
*

LOK MILSIM

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Marzec 12, 2010, 22:39:06 GMT-1 »

okurwa az miljon stotysiecy zloty?? Niezdecydowany

przejdz na szachy jak Cie nie stać Mrugnięcie

DUPA
Hero Member

« Odpowiedz #3 : Marzec 12, 2010, 23:10:50 GMT-1 »

kufel, tam też taki mądry byłeś ?

dłubać każdy może, jeden w dupie, drugi w nosie,

operacje :
SALTUS VII ; VIII ; IX ; X

UNIT 03; 04

"polowanie", "hinzka zupka", "zamieć"
kufel_wro
Kapitanowie
Sr. Member
*

LOK MILSIM

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Marzec 12, 2010, 23:18:38 GMT-1 »

po pierwsze nie pij tyle bo na końcu zdania mrugnięcia nie zauważyłeś  Duży uśmiech

a po drugie to jak czytam takie narzekania to mogę tylko zacytować klasyka gatunku:

(...)
Niestety światek paintballowy się zmienia, kiedyś każdy przywoził nabitą butlę co2, parę kulek po kieszeniach i było ok. teraz ludzie stali się bardziej wybredni i leniwi, chcą zeby na polu było wszystko łącznie z fontanną z szampanem. niestety ktoś to musi zorganizować, dodając do tego słowność niektórych ( 50 zapowiedzianych na grę przyjeżdża 12) organizator ponosi ryzyko. Za co oprócz znikomego wynagrodzenia dostaje głównie zjebki np. za przesunięcie w czasie.

Nie ma się czarować nikt na dłuższą metę nie jest w stanie prowadzić organizacji gier w stylu Caritas. Tak się po prostu nie da.

Zresztą sami gracze skutecznie utrudniają jakąkolwiek inicjatywę, notoryczne spóźnianie się na ustalone godziny, nie przyjeżdżanie, nie mówiąc o zachowaniu na polu za które później odpowiada organizator itd. nawet nie wspomnę o totalnej nieodpowiedzialności ze sprzętem gdzie na szczęście nikomu się jeszcze nic nie stało i nikt za to nie beknął ( i żeby tak pozostało bo inaczej w ogóle będzie problem z jakąkolwiek imprezą). a później tacy gracze i tak dołożą organizatorowi na forum.
Żeby było weselej ludzie którzy wydają tysiące na sprzęt , setki złotych na kulki , marudzą o 10-50 zł wpisowego.

Gracze mają wybór, mogą pojechać sobie we własnym gronie postrzelać do lasu ( co wiele grupek wrocławskich robi od dłuższego czasu) martwiąc się we własnym zakresie o gaz kule, jakieś siedzenie pod dupę itd. ew zapłacić za organizację komuś i jadąc sobie na spokojnie z klamką w plecaku mając pewność że na miejscu wszystko na nich czeka.
W tym miejscu frekwencja zadecyduję które wyjście komu pasuję.
(...)

Gasior
Full Member

« Odpowiedz #5 : Marzec 12, 2010, 23:54:13 GMT-1 »

Miałem nie pisać, ale jest łikend walnąłem se łiskacza i jednak napiszę. Z twoich wypowiedzi, drogi Kuflu wynika, że Dupa jest alkoholikiem, cały czas będącym na bani, a na strzelanki jeździ tylko uzupełnić poziom alkoholu we krwi! Gratuluję odwagi w formułowaniu takich wniosków! Co do lenistwa graczy i strat biednych organizatorów..... Sami tak chcieli . Nikt ich do tego nie zmuszał. Mnie osobiście i mam nadzieję kilku innym nie zależy na suto zastawionych stołach, pełnym wyborze różnorakich kulek itp itd. Dla mnie liczą się ludzie, którzy na grę przyjeżdżają w pełni gotowi z chęcią do grania, a nie do jedzenia,  picia i robienia zakupów na polanie. Spotkania ogłaszane są na tyle wcześniej, że można się do nich przygotować. I tyle w tym temacie, bo nie chce mi się więcej pisać panienki. Dupa biedaku zadzwoń do mnie. Znam dobrego psychoterapeutę wyciągającego z nałogów. Mi pomógł bardzo. Piłem cały czas, teraz piję tylko codziennie Uśmiech.
Czarny
Organizatorzy
Sr. Member
*

Hell Raiders -Opole-

« Odpowiedz #6 : Marzec 13, 2010, 02:10:33 GMT-1 »

Co do lenistwa graczy i strat biednych organizatorów..... Sami tak chcieli . Nikt ich do tego nie zmuszał. Mnie osobiście i mam nadzieję kilku innym nie zależy na suto zastawionych stołach, pełnym wyborze różnorakich kulek itp itd. Dla mnie liczą się ludzie, którzy na grę przyjeżdżają w pełni gotowi z chęcią do grania, a nie do jedzenia,  picia i robienia zakupów na polanie. Spotkania ogłaszane są na tyle wcześniej, że można się do nich przygotować.

Widziałem Ciebie kilka razy w Malczycach i nie zauwarzyłem że się przygotowałeś na tą impreze  Duży uśmiech Jak masz jakieś uwagi do organizatorów żę tak syto robią impreze, a tobie się nie podoba to zapraszam ciebie na Platton płacisz w huj i nic za to nie masz więc impreza jak najbardziej jest dla ciebie i jeszcze dodatkowy plus powycierać się mozesz

Hmm
Skiba
Sr. Member

« Odpowiedz #7 : Marzec 13, 2010, 03:44:36 GMT-1 »

Piłem cały czas, teraz piję tylko codziennie Uśmiech.
Ja tam pije tylko wtedy kiedy jestem sam, albo w towarzystwie Duży uśmiech
anywayz - milion to najwiecej ile prawdopodobnie zabule w zyciu za gierke, ale jak juz zabule, to wiem za co:) ale pomarudzic se mozna:)
....to zapraszam ciebie na Platton płacisz w huj i nic za to nie masz

jedziemy w tym roku znowu, wiadomo!!! cortez tylko musi kupic 2ga pare butow:D

Jestem na fotkach z Plutonu!
cortez9 (WPP)
WPP
Hero Member
*

Dsotepne kule DXS jak coś to dzwoń lub pisz na pri

« Odpowiedz #8 : Marzec 13, 2010, 09:16:24 GMT-1 »

ja w tym roku będę ich szukał:)
Wiekm w którym bagnie zatoneły Uśmiech

http://www.paintball.wroc.pl/

Dsotepne kule DXS jak coś to dzwoń lub pisz na priva.
Gasior
Full Member

« Odpowiedz #9 : Marzec 13, 2010, 12:10:58 GMT-1 »

Łiiii tam. Liczyłem na większy atak na swoją osobę Duży uśmiech Czarny, ja tam do organizatorów żadnych pretensji nie mam, bo jak się decyduję jechać, to jadę. I nie przeszkadza mi brak barszczu, i że zupa była za słona. W dupie to mam Mrugnięcie. Skibiński z tym sam lub w towarzystwie- kultowe "ale to było dobre, ale urwał " Duży uśmiech
gp100
Full Member

KOLEŚ GRRRUUUBBBOOOO PONAD 100-WAAAAAAAAAAAAAA

« Odpowiedz #10 : Marzec 15, 2010, 14:43:26 GMT-1 »

"Żeby było weselej ludzie którzy wydają tysiące na sprzęt , setki złotych na kulki , marudzą o 10-50 zł wpisowego."

Ale coś w tym jest - klama za groobe miliony, a jak słyszą wpisowe za 50 albo 100 pln to afera!

NIE BĄDŹ GNIDĄ, POCZUJ FREEDOM! MALEŃKA
rixmat >WP<
Wściekłe Psy
Hero Member
*

« Odpowiedz #11 : Marzec 15, 2010, 18:36:38 GMT-1 »

A o co chodzi Uśmiech,  Rynek zdecyduje, czy beda chetni. Uśmiech
A miljon zlotych za wpisowe to.......sporo. Ale rozumie ze wszystko teraz kosztuje.
A osobiscie to przyznaje racje Gasiorowi - mniej jedzonka ktorego i tak nie przejem a za to moze wpisowe bedzie mniejsze Mrugnięcie Jede postrzelac a na jedzonko to do knajpki wole isc. hehe
A np Malczyce to i tak kocham ale za atmosfere a jedzenie to na ostatnim miejscu i juz....

OP Zamiec, OP Mrówka, Działko śmigłowca - Malczyce
kufel_wro
Kapitanowie
Sr. Member
*

LOK MILSIM

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #12 : Marzec 15, 2010, 18:36:55 GMT-1 »

Ale jak kufel się odezwie w tym temacie to od razu ekskomunika i piętnowanie Duży uśmiech

gp100
Full Member

KOLEŚ GRRRUUUBBBOOOO PONAD 100-WAAAAAAAAAAAAAA

« Odpowiedz #13 : Marzec 15, 2010, 23:40:57 GMT-1 »

Moim zdaniem to nie chodzi o jedzenie.
Raczej o dobre przgotowanie gry. Ja tam lubie jak sa fajerwerki itp.
A jeszcze jak miejsce jest fajnie zrobione to extra.

Powiem tak, na wspomnianym plootonie wpisowe jest 100 pln. Moze jedzenie slabe , wszyscy nazekali, ja tez. ALe przygotowanie terenu - kurcze extra. Pojazdy quady itp. POmijam sciractwo, bezsensowne scenariusze itp.
Tu mozna gadac , że za 100 mogli się wiecej postrac, oczywiscie, ale jak powiedzialm teren midny bardzo i tu sie organizator postarał,

Jesli czarny, bodzio&co dadza dupy za ta kase w Skorogoszczy, to pewnie nie zostawimy na nich suchej nitki (choc jakos jestem spokojny ze bedzie dobrze), ale jesli ma wg nich to tyle kosztowac, to albo placimy i jedziemy albo nie i gramy w lesie za free (co tez jest ok).
Wiecie film 3D tez jest drozszy od normalnego i to chyba o to chodzi......

NIE BĄDŹ GNIDĄ, POCZUJ FREEDOM! MALEŃKA
DUPA
Hero Member

« Odpowiedz #14 : Marzec 16, 2010, 07:23:22 GMT-1 »

nooo z tą  wypowiedzią  i jej argumentacją GP się zgadzam, ale z Twoją wcześniejszą ani trochę  Duży uśmiech 

pozdrawiam

dłubać każdy może, jeden w dupie, drugi w nosie,

operacje :
SALTUS VII ; VIII ; IX ; X

UNIT 03; 04

"polowanie", "hinzka zupka", "zamieć"
Strony: [1] 2 Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!