Dolnośląskie Forum Paintballowe
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Maj 23, 2012, 14:13:09 GMT-1

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
UWAGA!! - rejestracja została wyłączona ze względu na działanie botów tworzących bezsensowne konta.
Aby założyć nowe konto należy wysłać maila na gut@goodpaint.pl
52475 wiadomości w 1946 wątkach, wysłane przez 472 użytkowników
Najnowszy użytkownik: triggerhappy
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  Dolnośląskie Forum Paintballowe
|-+  Ogólne
| |-+  Sprzedam
| | |-+  Cały zestaw: Tippmann X7 po modyfikacjach + dodatki
« poprzedni następny »
Lista uczestników (0)
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Cały zestaw: Tippmann X7 po modyfikacjach + dodatki  (Przeczytany 371 razy)
barcwik
Newbie
*

« : Lipiec 14, 2010, 11:26:56 GMT-1 »

- Tippmann X7:
-Lufa Opsgear 16 cali,
-Kolba RAP4 (metalowa)
-Miękkie łopatki WarGear,
-Kolimator TASCO ( kupiłem bez jednej śruby, ale trzyma się dość solidnie bo jak na razie jeszcze go nie zgubiłem ; ) ),
-Uchwyt do szyny taktycznej ( nie pamiętam firmy ),
-Domowej roboty magazynek taktyczny na około 55 kulek.
Moge powiedzieć, że marker jest w świetnej kondycjii, po prawie każdej grze był czyszczony i smarowany. Lufa jest leciutko poobijana na zewnętrznej stronie ( od gry w budynkach ) ale to nie wpływa w żaden sposób na celność i odległość strzelania. (w środku jest lustro). Magazynek taktyczny został przerobiony z fata, ale spełnia swoje zadanie perfekcyjnie. Nie lubie grać na dużym magazynku, ponieważ marker wtedy jest za cieżki i gra nie jest taktyczna, dlatego przerobiłem go. Oczywiście wszystkie części, które dostałem są w zestawei tj. Lufa (prawdopodobnie 7 cali), magazynek na 200 kulek, zestaw kluczy, itp.. dorzucam.

- Butla HP 48cu/3000PSI 300bar 1,1l - jest troche poobijana, ale nie wpływa to w żadnym stopniu na jej stan techniczny. Został w niej zmieniony manometr na DYE ( jeden z najlepszych ( widoczny na zdjeciu )).

- Kamizelka taktyczna- użyta może 2 lub 3 razy. Jej stan techniczny jest bardzo dobry. Nie jest porwana ani poszarpana.

- Maska Dye I3 Pro, w dobrym stanie. Oczywiście są normalne ślady użytkowania. Zamontowany jest w niej domowej roboty wiatraczek, który spisuje się świetnie.

- Dwa faty o pojemności 140 kulek i jeden o pojemności 100 kulek.

- Mamba z manometrem (gruba).

Cena całego zestawu to 1400zł, a samego markera 900zł

Prosze o kontakt na:
tel: 501234803,
maila: barcwik@gmail.com

Pozdrawiam
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!