Siemka. W zeszłym roku proponowałem rozliczenie PIT-a w naszym biurze rachunkowym. W tym roku jest podobnie, jednak zbieramy kasę dla dzieciaczka mojego kolegi ze studiów. U małego wykryto białaczkę.
Dlatego bez zbędnych słów:
Kto będzie chciał przekazać 1% podatku dla Piotrusia - rozliczymy mu PIT-a za darmo.
Wiem, że wielu z Was rozlicza swoje PIT-y samemu lub u swoich znajomych, u swoich księgowych itd. Jeżeli to możliwe i nie wymyśliliście jeszcze komu przekazać ten 1%, to polecam Waszej pamięci synka kolegi.
Ja ze swojej strony robię co mogę żeby im pomóc zebrać kasę na leczenie, a wierzę głęboko, że wśród Braci Paintballowej jest wielu o dobrych sercach.....
Pozdrawiam i dziękuję tym którzy się zdecydują, bo jak wiemy nic nas to nie kosztuje......
Tel. pod którym można zgłosić chęć takiego rozliczenia:
507 938 220 "Procent dla Piotrusia"Mail:
pomoc@biuroabak.comA dla tych którzy sami sobie rozliczają:Aby przekazać jeden procent swojego podatku wystarczy do rocznego zeznania podatkowego PIT wpisać poniższe dane:
Nazwa OPP - Fundacja "Na ratunek dzieciom z chorobą nowotworową"
Nr KRS - 0000086210
Wnioskowana Kwota - Kwota nie może przekroczyć 1% kwoty z pola , po zaokrągleniu do pełnych dziesiątek groszy w dół.
Informacje uzupełniające -
"Dla Piotra Błaszczaka"
jeżeli chcecie aby było wiadomo od kogo pochodzi darowizna - trzeba zaznaczyć kwadrat "WYRAŻAM ZGODĘ"Strona Piotrusia jak ktoś chce wiedzieć więcej...
http://piotrusblaszczak.pl/