|
Wizu
|
 |
« Odpowiedz #45 : Październik 14, 2008, 21:24:53 GMT-1 » |
|
a nie wiem czy znacie to czy nie ale jakby kto chciał obejrzeć kilka seriali to wejdzcie na stronke http://tv.xtreamvidz.com/ jest tam troszke tego (dla mnie wazne byly sezony tob gear'a)
|
|
|
|
|
|
practice makes perfect!
|
|
|
vodzu
Wściekłe Psy
Hero Member
Who let the dogs out
|
 |
« Odpowiedz #46 : Październik 21, 2008, 07:43:20 GMT-1 » |
|
The Man from Earth
Na prawdę niezły. W zasadzie nie posiada akcji, film zrealizowany trochę jak przedstawienie teatralne w jednym miejscu, rozmowa kilku osób. Mi się podobał i szczerze polecam.
|
|
|
|
|
|
OP "Mrówka" --------------------------------------------- Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię znajdą, zabiją i zjedzą !!
|
|
|
|
gut
|
 |
« Odpowiedz #47 : Październik 21, 2008, 15:31:10 GMT-1 » |
|
Widziałem :]
Polecam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gut
|
 |
« Odpowiedz #48 : Październik 21, 2008, 15:31:39 GMT-1 » |
|
Ma ktoś może namiar na stronkę z filmami/serialami w HD? Na priv poproszę jak coś 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
exec
|
 |
« Odpowiedz #49 : Październik 22, 2008, 08:17:21 GMT-1 » |
|
Ma ktoś może namiar na stronkę z filmami/serialami w HD? Na priv poproszę jak coś  Na rlslog.net się pojawiają od czasu do czasu, ostatnio było sporo Bondów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Roki
Wściekłe Psy
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #50 : Październik 22, 2008, 08:34:32 GMT-1 » |
|
Na torrenty.org są czasem filmy HD a jak chcesz na Blu-Ray to najtaniej allegro.
|
|
|
|
|
|
...That was pretty fucking ninja... _______________________________________ Operacje :"Hinzka Zupka", "Zamieć", "Mrówka"... _____________________________________________ www.stayfr0sty.blogspot.com
|
|
|
|
gut
|
 |
« Odpowiedz #51 : Październik 22, 2008, 11:10:38 GMT-1 » |
|
No w sumie nie sprawdzałem na allegro, looknę :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadzior
|
 |
« Odpowiedz #52 : Październik 28, 2008, 21:35:17 GMT-1 » |
|
A ja czeszę sobie teraz "Bezsenność" na Polszicie. Czasem dają dobre filmy.
|
|
|
|
|
|
OP "Zamieć"
|
|
|
|
DUPA
|
 |
« Odpowiedz #53 : Listopad 24, 2008, 11:54:26 GMT-1 » |
|
Ziemia niczyja - No Man's Land
Obsypany nagrodami debiut młodego bośniackiego reżysera Danisa Tanovicia. Bośnia, lato 1993 roku. Na otwartym polu są rozmieszczone naprzeciw siebie wojska Serbów i Bośniaków. Między nimi znajduje się obszar zwany "ziemią niczyją", a na nim okop. Przez przypadek trafiają do niego Bośniak i Serb. By ratować trzeciego...
resztę doglądniecie ...
|
|
|
|
|
|
dłubać każdy może, jeden w dupie, drugi w nosie, _____________________
operacje : SALTUS VII ; VIII ; IX ; X
UNIT 03; 04
"polowanie", "hinzka zupka", "zamieć"
|
|
|
majsta
Wściekłe Psy
Hero Member
"Całuj w pazur "
|
 |
« Odpowiedz #54 : Listopad 25, 2008, 00:35:26 GMT-1 » |
|
True Blood serial ale hmn mocno powykręcany -wampiry ujawniające swoją obecność i domagające się swoich praw oraz uznania ich w konstytucji kurcze - małe miasteczko seryjny zabójca przyjaźń kelnerki z wampirem Billem- samotnik - plus relacje społeczne i intymne małego miasteczka .... oglądając ma się wrażenie że to nie wampir jest dziwadłem klimacik coś jak "ja ty i wszyscy których znamy" mi to ciężko opisać ale jest niezły i nie jest to kolejny blade czy underworld raczej mało tam broni palnej czy setek trupów niemniej akcja trzyma w napięciu na maxa !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
exec
|
 |
« Odpowiedz #55 : Listopad 25, 2008, 08:14:02 GMT-1 » |
|
oglądając ma się wrażenie że to nie wampir jest dziwadłem
Polecam "I am Legend". Książkę, bo film jest ciekawy ale jest zajebiście luźną interpretacją książki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vodzu
Wściekłe Psy
Hero Member
Who let the dogs out
|
 |
« Odpowiedz #57 : Styczeń 12, 2009, 19:07:29 GMT-1 » |
|
"30 Days of Night"
niezły horror z wampirkami, na tle tego badziewia co to teraz nazywają horrorem wypada super
|
|
|
|
|
|
OP "Mrówka" --------------------------------------------- Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię znajdą, zabiją i zjedzą !!
|
|
|
Five
Saltus
Hero Member
ronin
|
 |
« Odpowiedz #58 : Styczeń 12, 2009, 23:10:37 GMT-1 » |
|
Polecam komiks na podstawie którego powstał "30 Days of Night".
|
|
|
|
|
|
VITALIA: OP "Zamieć", OP "Mrówka" Saltus VII, Saltus IX
|
|
|
Gerd
Wściekłe Psy
Hero Member
www.wscieklepsy.pl
|
 |
« Odpowiedz #59 : Styczeń 14, 2009, 10:40:22 GMT-1 » |
|
Nie wiem czy juz ktos polecal ale: "IT Crowd" - brytyjski serial (3 sezony * 6 odcinkow po 25min) Historia o 2 typowych pracownikach dzialu IT do ktorych zostala przydzielona kobieta na stanowisko szefa ktora co najwyzej wiedziala jak sie klika na myszce. odcinki teoretycznie sa na Youtubie wiec spokojnie mozna obejrzec w pracy. Odcinki: http://pl.youtube.com/watch?v=egKpRibcRtEPrzykladowy fragment z 3 sezonu: http://pl.youtube.com/watch?v=QAUyaELfwBo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|