|
king
|
 |
« : Wrzesień 07, 2008, 06:59:42 GMT-1 » |
|
moze ma ktos zestaw i chce sie 1 pozbyc ? lub zamierza kupic . Niestety taki sprzet kupuje sie w zestawie 2szt a ja potrzebuje 1szt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klement
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 07, 2008, 15:30:17 GMT-1 » |
|
moze ma ktos zestaw i chce sie 1 pozbyc ? lub zamierza kupic . Niestety taki sprzet kupuje sie w zestawie 2szt a ja potrzebuje 1szt
Przychodzi sadysta do sklepu zoologicznego i pyta: - Czy są papużki nierozłączki ? - Tak - To poproszę JEDNĄ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
king
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 08, 2008, 05:59:58 GMT-1 » |
|
Przychodzi sadysta do sklepu zoologicznego i pyta: - Czy są papużki nierozłączki ? - Tak - To poproszę JEDNĄ  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarra
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 08, 2008, 06:27:27 GMT-1 » |
|
ale na jakie pasmo?? pewnie Midlanda szukasz??
|
|
|
|
|
|
mam 3 latka 3i poł YARRAm trawkę bo ma dół żeby była lepsza fazka to zapodam sobie kwaska
było BT-4 jest SP-ION a będzie......
|
|
|
|
DUPA
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 08, 2008, 09:59:02 GMT-1 » |
|
na takie co by mógł rozgłośni z Torunia słuchać 
|
|
|
|
|
|
dłubać każdy może, jeden w dupie, drugi w nosie, _____________________
operacje : SALTUS VII ; VIII ; IX ; X
UNIT 03; 04
"polowanie", "hinzka zupka", "zamieć"
|
|
|
adamgsi
Hell Squad
Sr. Member
(HELL SQUAD)
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 08, 2008, 13:23:45 GMT-1 » |
|
Kurde king mam ale pöl krötkowalöwki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruta
Spin Painters
Sr. Member
Spin Painters
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 08, 2008, 15:44:22 GMT-1 » |
|
Ja mam antene ze starego jamnika... jakby sie przydała ;p
|
|
|
|
|
|
nuRnI floWenoL <-
|
|
|
Czarny
Organizatorzy
Sr. Member
Hell Raiders -Opole-
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 08, 2008, 17:42:34 GMT-1 » |
|
a ja mam opakowanie 
|
|
|
|
|
|
Hmm
|
|
|
|
king
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 08, 2008, 21:53:40 GMT-1 » |
|
ja jebie ! no nie wiem nie znam sie ma dzialac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adamgsi
Hell Squad
Sr. Member
(HELL SQUAD)
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 08, 2008, 22:12:01 GMT-1 » |
|
czyli tak king obecnie do tej polöwki krötkofalöwki niemam orginalnego akumulatorka bo byl do bani i za malo trzymal poniewaz jestem majsterkowicz podlaczylem zajebisty akumulator z BIZONA i problem z glowy trzyma okolo roku bez ladowania polecam poniewaz akumulatorek jest troszke ciezszy niz orginalny postanowilem plecak do niego zrobic czyli mialbys go na plecach i null problemo czyli jakbys byl zainteresowany to dejta znac 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarra
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 09, 2008, 10:40:19 GMT-1 » |
|
ja jebie ! no nie wiem nie znam sie ma dzialac no to qfa popytaj kolegów z teamu na czym nawijają bo są dwa popularne systemy PMR (tanie radiolki w cenie do 200 zeta za komplet) i insze na inne pasmo (nie wiem jakie) np MIDLAND ale tu juz ceny kole 200zyli za sztukę
|
|
|
|
|
|
mam 3 latka 3i poł YARRAm trawkę bo ma dół żeby była lepsza fazka to zapodam sobie kwaska
było BT-4 jest SP-ION a będzie......
|
|
|
vodzu
Wściekłe Psy
Hero Member
Who let the dogs out
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 09, 2008, 11:05:14 GMT-1 » |
|
MIDLAND ale tu juz ceny kole 200zyli za sztukę które nadają w standardzie FRS/GMRS, który to standard w USA jest dostępny natomiast w Unii Europejskiej jest zamknięty dla cywili - ergo ich używanie na terenie EU jest nielegalne. Oczywiście można je kupić na allegro.
|
|
|
|
|
|
OP "Mrówka" --------------------------------------------- Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię znajdą, zabiją i zjedzą !!
|
|
|
Roki
Wściekłe Psy
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 09, 2008, 11:16:39 GMT-1 » |
|
MIDLAND ale tu juz ceny kole 200zyli za sztukę które nadają w standardzie FRS/GMRS, który to standard w USA jest dostępny natomiast w Unii Europejskiej jest zamknięty dla cywili - ergo ich używanie na terenie EU jest nielegalne. Oczywiście można je kupić na allegro. Ale jak Cię namierzą, nie zdarza się ale zawsze może na kogoś paść i to możesz być Ty  , to masz przejebane i pozamiatane w najlepszym przypadku konfiskata i spora grzywna. Lepiej kupić tanie badziewie oby tylko odbierało i nadawało 
|
|
|
|
|
|
...That was pretty fucking ninja... _______________________________________ Operacje :"Hinzka Zupka", "Zamieć", "Mrówka"... _____________________________________________ www.stayfr0sty.blogspot.com
|
|
|
vodzu
Wściekłe Psy
Hero Member
Who let the dogs out
|
 |
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 09, 2008, 11:26:07 GMT-1 » |
|
Ale jak Cię namierzą, nie zdarza się ale zawsze może na kogoś paść i to możesz być Ty , to masz przejebane i pozamiatane w najlepszym przypadku konfiskata i spora grzywna.
Lepiej kupić tanie badziewie oby tylko odbierało i nadawało To włąśnie miałem na myśli Szanowny Kolego, pisząc mój wywód
|
|
|
|
|
|
OP "Mrówka" --------------------------------------------- Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię znajdą, zabiją i zjedzą !!
|
|
|
Roki
Wściekłe Psy
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 09, 2008, 11:42:23 GMT-1 » |
|
Ale nie doprecyzowałeś i pozostawiłeś niedomówienie w tej kwestii drogi kolego 
|
|
|
|
|
|
...That was pretty fucking ninja... _______________________________________ Operacje :"Hinzka Zupka", "Zamieć", "Mrówka"... _____________________________________________ www.stayfr0sty.blogspot.com
|
|
|
|