Dolnośląskie Forum Paintballowe
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Maj 24, 2012, 11:21:15 GMT-1

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
UWAGA!! - rejestracja została wyłączona ze względu na działanie botów tworzących bezsensowne konta.
Aby założyć nowe konto należy wysłać maila na gut@goodpaint.pl
52478 wiadomości w 1946 wątkach, wysłane przez 472 użytkowników
Najnowszy użytkownik: triggerhappy
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  Dolnośląskie Forum Paintballowe
|-+  Paint Leśny
| |-+  Gry scenariuszowe
| | |-+  BLACK HOWK DOWN 2 14.09.2008
« poprzedni następny »
Lista uczestników (0)
Strony: [1] 2 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: BLACK HOWK DOWN 2 14.09.2008  (Przeczytany 3020 razy)
Czarny
Organizatorzy
Sr. Member
*

Hell Raiders -Opole-

« : Wrzesień 07, 2008, 17:56:27 GMT-1 »

Lista graczy na impreze

1-20 Oddział CC
21-23 Krocio, Gordon, Marcin Zi (9 kompania). SOMALIA
24-26 Dzichad,Kojot (Kędzierzyn-K) + ...
27-33 Grudziądzko-Kwidzyńska Pięść Pancerna Uśmiech
34-38 Busho i ekipa
39-43 Komórka nerwowa
44-50 Krwawa Horda ( +.... )
51-65 [FOKI] - obiecaliśmy że zjawimy się gromadnie :-) poza nami przywieziemy jeszcze z 10 osób
66-72 FF Olsztyn
73-77 Wydzi i czerech strażaków
78 - Krzymin (Krwawa Horda) - rezerwacja sprzętu - SP1 (bez maski)
79-86 WGSP
87-90 Rodzia, Zawias, Johny, Krychu (Krwawa Horda - najemnicy;) ) - rezerwacja sprzętu 4xSP1 i reszta
91-108 KILLING BRIGADE
109-112 Ryba, Jacol, Widget, Hojzaa (Krwawa Horda - najemnicy) - rezerwacja 4xSP1 + cała reszta
113 Pawełek ( Krwawa Horda) rezerwacja całego sprzetu najlepiej sp1 Mrugnięcie
114-Dandil
115-117 KOSTRZYN
118 KaFaR (Krwawa Horda - najemnik) - rezerwacja 1xSP1 komplet
119-122 rafi, deloko, janek, maćko
123-127-[KAMIKAZE] FREIE STADT DANZIG
128-140 DUCHY WOJNY
141 - SZMITEK ( REZERWACJA BUTLA I MASKA )
142-143 - Tomek, Wacek
144 - Bobcat
145-149 - [Vistula-Corps] Chełmno
150-151 - Kwas, Murzyn /Łódź-Leśne Misiaki
152-159- GRANICA BEZLEDY (TOMek,Cerber,Jachim,Marcinek,Bodzio,Kri$$,Romek,Andrzej)
160-163 - my xD
164 - Maniek
165-169 Czarny + 4ziomy
170-177 W.O.L.F.S. SQUAD
178-179 Miczki, Mateo + rezerwacja 2x cały sprzęt (SP1)
180- KENDO ŻNIN-snajper
181 - Sławek-Paintball Park Żnin-snajper
182 - Piotr gasawa-snajper
183 - 186 Splat Squad
187-198 - WSTeam
199-201 - Webtracker, Swider, Nadbor
201-211 Darkness
211-216 Juras, Mesjasz, Soke, Greg, Krzychu, 1x cały sprzęt
217- Horner

moze to was zmobilizuje Co? Co? Co? Co?

Hmm
meler
Newbie
*

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 09, 2008, 19:37:33 GMT-1 »

No i oczywiście nie ma na liście mnie i Świstaka który nosi mi kije między dołkami.
Czarny
Organizatorzy
Sr. Member
*

Hell Raiders -Opole-

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 09, 2008, 22:16:34 GMT-1 »

meler jak was niema jestescie na liscie

Hmm
WYPŁOSZ001
Organizatorzy
Jr. Member
*

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 10, 2008, 05:53:46 GMT-1 »

a co tu może dac do myślenia,poprostu 200 luda niestety na dolnym śląsku zebranie takiej masy ludzi jest nierealne,powody tego stanu zachowania nie bardzo do mnie docierają ale patrząc na organizatorów z dolnego ślaska panuje zasada sam nie zjem drugiemu nie dam,ot cała prawda,jak jeden robi impreze drugi wpieprza termin swojej tydzień przed i tak zamias spotkać sie w duzej grupie latamy po krzakach,w 10-20,czytałem ich dział na paintbal info, tam sobie to ładnie poukładali i co ciekawe wszyscy to organizatorzy komercyjni a u nas to w wiekszości wypadków pasjonaci ,więc tym bardziej trudno to pojąc i tym większy szacunek za takie podejscie organizatorów do graczy,
Czarny
Organizatorzy
Sr. Member
*

Hell Raiders -Opole-

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 10, 2008, 21:03:45 GMT-1 »

a co tu może dac do myślenia,poprostu 200 luda niestety na dolnym śląsku zebranie takiej masy ludzi jest nierealne,powody tego stanu zachowania nie bardzo do mnie docierają ale patrząc na organizatorów z dolnego ślaska panuje zasada sam nie zjem drugiemu nie dam,ot cała prawda,jak jeden robi impreze drugi wpieprza termin swojej tydzień przed i tak zamias spotkać sie w duzej grupie latamy po krzakach,w 10-20,czytałem ich dział na paintbal info, tam sobie to ładnie poukładali i co ciekawe wszyscy to organizatorzy komercyjni a u nas to w wiekszości wypadków pasjonaci ,więc tym bardziej trudno to pojąc i tym większy szacunek za takie podejscie organizatorów do graczy,

o i zato u paka wipijemy swiete słowa, a juz myslałem ze tylko Opole jest zajudzone a tu widze ze nawet sląsk

Hmm
swistak
Cymeria Brzeg
Jr. Member
*

« Odpowiedz #5 : Wrzesień 11, 2008, 14:29:32 GMT-1 »

Czarny, jak zgarniesz mnie i Melera? Jedziesz przez brzeg czy mamy sie dostać do Opola? Podaj szczegóły kiedy wyjeżdzamy itd.

Szpas musi być Uśmiech
Czarny
Organizatorzy
Sr. Member
*

Hell Raiders -Opole-

« Odpowiedz #6 : Wrzesień 11, 2008, 20:25:48 GMT-1 »

bede w brzegu o 2.00 pod lidlem wyjazd 2.10  Z politowaniem

Hmm
Czarny
Organizatorzy
Sr. Member
*

Hell Raiders -Opole-

« Odpowiedz #7 : Wrzesień 15, 2008, 16:10:29 GMT-1 »

heniek_zg napisał:
Witam pewnie zaraz zostanę zbluzgany przez kolegów ale muszę to napisać! Jestem wkur...ny, że pojechałem na tą imprezę. Jechaliśmy ponad 130km z Zielonki (od 5 rano) po to tylko, żeby zobaczyć jak można spieprzyć nieźle zapowiadającą się wojnę!!!

Jak dla mnie Paco nie nadaje się do robienia takich imprez, podjął się czegoś do czego w ogóle się nie nadaje! Jest takie powiedzenie: "Z motyką, na księżyc..." i tu w tym przypadku najlepiej określa podejście "organizatora". Do tematu podszedł czysto zarobkowo. Komercja komercja i jeszcze raz komercja! Tyle można powiedzieć o tej imprezie!

Przejdę do tego co mnie najbardziej irytowało:
- na początku cwaniactwo organizatora Mrugnięcie
- druga sprawa scenariusze wymyślone dla przedszkolaków (równie dobrze można było podzielić ludzi na 2 grupy i kazać przez 1,5h do siebie strzelać)
- kolejna sprawa to sędziowie, którzy do niczego się nie przydali, bo nawet nie wiedzieli o co chodzi w scenariuszach (np. sędzia dzwonił tel. komorkowym (akurat miał szczęście, że mieli zasięg) do drugiego i pytał kiedy ma puścić amerykanów, gdy runda się już dawno zaczęła),
- na polu w trakcie bitwy panowała totalna samowolka, (niektórzy malarze mieli kody na nieśmiertelność Mrugnięcie a budynek, który "wybuchł" na nikim nie zrobił żadnego wrażenia, jedyne co wybuchło... to wielka kłótnia między drużynami (również dzięki zasłudze sędziów)
- kolejny minus to catering - kolejka ciągnąca się 100km i naprawdę "obficie" zastawione stoły, które były nakryte dopiero po 7h chyba godzinach siedzeniu na polu! (weźcie pod uwagę, że na miejscu bylismy o godzinie 7;00 i przez ten czas nie podano nam żadnej przekąski)
- kulasy w "promocyjnej cenie" (np. 165zl za karton Tomahawk Field) niczym MediaMarkt dla idiotów

Było jeszcze wiele minusów tej imprezy, ale na pewno ktoś je jeszcze tutaj opisze Mrugnięcie ogólnie:
Totalna AMATORSZCZYZNA

Jedyny plus jaki dostrzegłem na tej imprezie:
+ ZAJEBIASZCZA WIARA !!!

Podsumowanie:

Za 50zł wydanych na sam wjazd miałem
- najgorszą imprezę paintballową na jakiej byłem z:
- kiełbasą, niedopieczoną karkówką (lub jak kto woli gumą do żucia) podanymi po 7h głodówki,
- przedszkolnymi scenariuszami na planszy
- i nie najlepsze podejście organizatora do tak grubej imprezy!

Jeśli chodzi o mnie, w życiu nie pojadę do Paca na żadną imprezę w tym momencie naprawdę, czuję się oszukany i zniesmaczony...

Całkowity koszt mojego wyjazdu 200PLN (paliwo, wjazd na pole, kulasy) - wyrzucone w błoto!!!

Zgadzam sie z ta opinią podobnie było na Platoonie ,wiec panowie moze zastanówcie sie czy robicie komercje bo jak narazie widze to tylko DUPE nam zawracacie. imprez tylko na zarobek nastawiona wiec zabawa -1 to ocena a co do PACO brak mi słów na ciebie. grałem 2 scenariusze hm scieruchy i nic wiecej ktos kiedys mądre zdanie powiedział scieruchy to szmaty zagadzm sie z tym stwierdzeniem, sedziowie jedna wielka KPINA

PACO jedna rada. Zacznij robic takie imprezy jak Wypłosz001 w MALCZYCACH a naprawde bedzie git i dopiero zaczniesz dostawac opiniepozytywne bo narazie wchodzą tobie bez wazeliny do ....

sorry ziomy ale to naga prawda. brak powagi dla swoich klijentów tylko kasa.

Hmm
szyman[wpp]
WPP
Sr. Member
*

« Odpowiedz #8 : Wrzesień 15, 2008, 18:48:57 GMT-1 »

konkret...Czarny, a ty chciałeś zachęcić czy odradzić???

OP "Zamieć" OP "Mrówka"
Czarny
Organizatorzy
Sr. Member
*

Hell Raiders -Opole-

« Odpowiedz #9 : Wrzesień 15, 2008, 22:22:48 GMT-1 »

konkret...Czarny, a ty chciałeś zachęcić czy odradzić???

szyman napewno paca imprezy nie polecam jedno wielkie g.... gosc pomylił sie z powołaniem jedyne co dobre było to ekipa z którą pojechałem podziekowanie dla wypłosza świstaka sebastiana adama i hipisa atmosferka w busie i poza była gitara w koncu sam wypłosz ja zrobił Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech polecam wypłosza zabierac na imprezy wyjazdowe Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

Hmm
WYPŁOSZ001
Organizatorzy
Jr. Member
*

« Odpowiedz #10 : Wrzesień 16, 2008, 03:09:26 GMT-1 »

Najpierw wielkie dzieki ekipie za wyjazd,kierowcy za kierowanie,pijaką za pijanstwo a świstakowi za anielska cierpliwość a sobie za to że pomysła i plana miałem zajebistego ale Paco zabił we mnie wszystko w te niedziele,co moge napisać o spotkaniu,no cóż warto było tam jechac ,szkoda że tak mało ludzi z wrocka i okolic tam pojechało a warto było jechac z jednego powodu żeby sie dowiedziec jak nie powinno się traktować ludzi czytaj klijętów.Niestety Paco przegiął,nie tylko jako organizator,ale i przede wszystkim jako człowiek.Mam do niego jeszcze swoje całkowicie prywatne ale,ale tego na forum poruszał nie będe no chyba że sam Paco do dego doprowadzi.
CO do wesołego autobusu hi hi,niech to bedzie tajemnica tych to w nim byli a rachunek za koncert pózniej może być po całym cyklu hi hi.
Wracając do Paca wiem że to organizator komercyjny i jadąc tam zgodziłem sie na opłate notabene 50 zł a w zamian dostałem
-kiełbaske z grilla
-buteleczke wody mineralnej niegazwanej gazowanej nie było
-ketchup ale akurat taki jak lubie
a to wszystko w drodze na drugi sceno ktory zaczoł sie o godzinie 13 30 zjadłem na ziemi bo ławk nie było ale to tez mi nie przeszkadzało lubie takie klimaty
-oraz HP i to bez ograniczen choc i tak nabijałem się z buli CZARNEGO ale HP było pod dostatkiem bili do jakiś 3000 psi
i to było by tyle za 50 zł
a kiedy napisałem że czuje sie NABITY W DUSZE ludziska napadły na mnie i innych piszących swoje uwagi jak na idiotów,no cóż ja też nie lubie być krytykowany czego przykładem jest słynny barszcz kolegi KUFLA ale jeśli u nas barszcz to problem to szkoda że nie było was więcej na BHD2
WYPŁOSZ001
Organizatorzy
Jr. Member
*

« Odpowiedz #11 : Wrzesień 16, 2008, 18:50:02 GMT-1 »

KOLEDZY pisząc o słynnym już chyba na cały dolny śląsk barszczu nie mam i nie miałem zamiaru w jakikolwiek sposób urazić KUFLA chodziło mim jedynie o to że nawet staramy się dbać nawet o takie drobiazgi jak barszcz i po upomnieniu nikt nikogo nie obraził ani nie wyzywał a dowodem tego będzie obecnośc KUFLA w Malczycach jak  i moja na imprezie u niego,jeśli KUFELKU czytasz teraz moje słowa mam nadziej że wszystko zostało teraz wyjasnione pro publico bono
Citizen [H_Z]*
Hinzki Zwiad
Hero Member
*

aka Klin Tistut

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 16, 2008, 19:45:21 GMT-1 »

no kurde walka na zupy normalnie ten barszcz a ten hot thai...hehe  Mrugnięcie

operacje: "pomniejszenie penisa"
merol
Full Member

« Odpowiedz #13 : Wrzesień 26, 2008, 10:03:10 GMT-1 »

poczułem sie wrecz urazony  Mrugnięcie dobrze ze Kufel wskazal mi tą wypowiedz bo bym nigdy tego nie przeczytał, fakt faktem nasze niedopatrzenie, przeoczylismy ze chlopaki robią w tym terminie kolejną edycje swojej imprezy, po liscie od Kufla (strasznie zasmucony gosc Duży uśmiech) zmieniamy termin na tydzien pozniej ale o tym to juz w nastepnych dniach bedziemy skrobac

ale co do srodowiska wroclawskiego to widze pewna tendencje w pewien sposob mnie irytującą aczkolwiek nie wyprowadzajaca z rownowagi bo o to ciezko ale kiedy sie to komus uda ma powazne klopoty zdrowotne Duży uśmiech

wracajac do tematu

boicie sie slowa komercja jak diabel swieconej wody, nie potraficie sie skonsolidowac bo k... kazdy mysli tylko o swojej dupie ,boicie sie wydac paru zlotych za fajna zabawe i przeliczacie nie ze to tyle kosztuje tylko ze ktos tą kase wezmie

nie chce mi sie wklejac postow z paintball.info z innych regionow kraju gdzie np warszawa ma co tydzien na polu u pixy w zalesiu czy miedzy walami kolejowymi na pradze po 100 graczy mimo ze wjazd na pole do tanich nie nalezy i to na zwyklych polach komercyjnych i są to w wiekszosci gracze nie ktorzy pierwszy raz chca sobie popukać z kulek tylko stale mocne ekipy, i az milo sie czyta jak sie ekipy umawiaja na wjazd na te pola

jak zaczałem temat na tamtym forum o naszym poletku i napisalem ze wjazd jest 30zl to zaczął sie lament ze to cena zaporowa !!!!jezeli ktos pisze ze dla prawdziwych pasjonatow paintballa gra winna byc darmowa bo to perzeciez kurwa mac jest pasja a nie komercja, to potem czytam tą dzieciniade pt tu nie mozemy grac bo lesniczy nas goni, tu nie mozemy grac bo ochrona nas wygania,co to za przedszkolee??!!!

zyxcze jak najlepiej chlopakom z mokrego dworu mam tam znajomego ale widzac rozwoj wroclawia niedlugo ktos teren łyknie i kolejna miejscowka padnie

reasumując widze tendencje do tego ze male ekipki kitraja sie po krzakach w 10 osob bo zal im wydac pare zl za dzien zabawy "legalnie"

czemu nasz region stoi kiepsko?bo nie chcecie zrozumiec ze organizacja czegokolwiek kosztuje,powtarzam organizacja a nie skrzykniecie sie w krzakach pod wysypiskiem

reasumujac jeszcze raz chcecie miec miejscowki do grania ?musza to byc tereny prywatne badz dzierzawione inaczej nigdzie dupska nie zagrzejecie dluzej niz na jedna impreze ,a miejsc jest coraz mniej ...zrozumcie ze zeby gdzies sie dobrze bawic trzeba zdrowej kalkulacji place i swietnie sie bawie (widze wyjatek u paco hehehe) albo mykam przed pałami, ochroną ,lesniczym,sram w krzakch bo kibla nie maitd itd itd

niech przykladem tu bedzie organizacja War for territory (czy pomysl na nazwe wzial sie od numeru Sepultury?)

placicie macie zabawe ,bo ktos to organizuje ktos zapewnia mase spraw związanych z takim spędem

i zeby komus nie przyszlo do glowy ze agituje tu na moje pole hahahahah nie nie nie chodzi mi o pokazanie wam ze organiazacja a co za tym idzie dobra zabawa w duzym gronie kosztuje pare zlotych i warto o tym pomyslec

idea i pasja to piekna sprawa ale warto trzezwo zweryfikowac to z zyciem codziennym

pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze sie nikt nie obrazil

Roki
Wściekłe Psy
Hero Member
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 26, 2008, 10:38:43 GMT-1 »

jak zaczałem temat na tamtym forum o naszym poletku i napisalem ze wjazd jest 30zl to zaczął sie lament ze to cena zaporowa !!!!
Drogi kolego Merol nikt nie ma do Ciebie pretensji tylko o cenę wjazdu na pole 30pln, gdyż jest ona uczciwa
bo masz pole, zrobiłeś przeszkody itp. szanujemy to i godzimy się za to płacić, Twój problem polega na tym
że za karton kulek wołasz sobie 200pln bo po pierwsze każdy używa innych kulek ze względu na rozmiar lufy
po drugie każdy używa innych kulek ze względu na sprzęt jakiego używa inne do mechaników inne do elektropneumatyków.
Tu jest pies pogrzebany, bylem wiele razy gościem pól komercyjnych i na większości jest zasada albo płacisz wstęp
i używasz swoich kulek albo kupujesz droższe kulki organizatora. Zauważ też że nie napisałeś nic o tym że zapewniasz scenariusze
gry miło by było żebyś za tą cenę przeprowadzał scenariusze które byś tu wrzucał i wtedy ludki by nie jechali na pole
komercyjne żeby popykać jak wszędzie tylko na ciekawe miejsce na grę scenariuszową, kwestia dobrego chwytu marketingowego Mrugnięcie
Piszę to gdyż sam zajmowałem się kiedyś komercją nie tylko paintballową i poznałem ta problematykę na własnej skórze.
Pozdrawiam i życzę dużo sukcesów.

...That was pretty fucking ninja...

Operacje :"Hinzka Zupka", "Zamieć", "Mrówka"...

www.stayfr0sty.blogspot.com
Strony: [1] 2 Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!