|
king
|
 |
« : Wrzesień 16, 2008, 17:23:33 GMT-1 » |
|
 to nie żart w tym momencie potrzebuje ok 20szt w dobrej cenie na fakture 20szt wcześniej jednak proszę o 2szt dla przetestowania jesli świece dymne sprawdza sie na przyszły sezon kupie nawet 500szt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DUPA
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 16, 2008, 18:32:26 GMT-1 » |
|
kingu jak ktoś Ci sprzeda świece domowej roboty na fakturę ?
|
|
|
|
|
|
dłubać każdy może, jeden w dupie, drugi w nosie, _____________________
operacje : SALTUS VII ; VIII ; IX ; X
UNIT 03; 04
"polowanie", "hinzka zupka", "zamieć"
|
|
|
Roki
Wściekłe Psy
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 16, 2008, 19:09:36 GMT-1 » |
|
Sprzedam Ci na fakturę bo akurat dostałem certyfikat Unii Europejskiej na wytwarzanie i sprzedaż świec dymnych czyli wyrobów regionalnych 
|
|
|
|
|
|
...That was pretty fucking ninja... _______________________________________ Operacje :"Hinzka Zupka", "Zamieć", "Mrówka"... _____________________________________________ www.stayfr0sty.blogspot.com
|
|
|
|
Kaine
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 16, 2008, 21:04:04 GMT-1 » |
|
jak to czytam to łza kręci się w oku  domowe na FV
|
|
|
|
|
|
Motto : Nie oglądaj się za siebie, bo ktoś z przodu Ci przyjebie. ...
|
|
|
|
king
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 17, 2008, 05:47:27 GMT-1 » |
|
to wpisze sie "środki pozoracji do organizowania imprez integracyjnych" ja jebie !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Roki
Wściekłe Psy
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 17, 2008, 08:13:08 GMT-1 » |
|
King Ty sobie możesz wpisać co chcesz mając firmę ale ja sprzedając Ci coś takiego nie mając firmy to Ci mogę na papierze toaletowym napisać "środki pozoracji do organizowania imprez integracyjnych" na dole ceny i powiedzieć że to jest paragon lub faktura a na dole jeszcze Dupa walnie pieczątkę i z takim czymś rozlicz się z fiskusem 
|
|
|
|
|
|
...That was pretty fucking ninja... _______________________________________ Operacje :"Hinzka Zupka", "Zamieć", "Mrówka"... _____________________________________________ www.stayfr0sty.blogspot.com
|
|
|
|
king
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 17, 2008, 18:20:47 GMT-1 » |
|
ok to jaka cene dostane od was za taka swiece ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny
Organizatorzy
Sr. Member
Hell Raiders -Opole-
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 17, 2008, 20:34:19 GMT-1 » |
|
9.99 plus koszty manipulacyjne to wyjdzie około 100 pln oczywiscie za jedną sztuke  mówie o cenie netto 
|
|
|
|
|
|
Hmm
|
|
|
|
king
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 18, 2008, 05:38:38 GMT-1 » |
|
9.99 plus koszty manipulacyjne to wyjdzie około 100 pln oczywiscie za jedną sztuke  mówie o cenie netto  dup tam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Roki
Wściekłe Psy
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 18, 2008, 07:57:32 GMT-1 » |
|
Teraz mówisz rozsądnie  Pojedziemy pod zachodnią granicę wystawie Cię na drodze i za każdy raz Ty dostaniesz świece dymną a jeśli chcesz 500szt. to dużo na Tobie zarobie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mały
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 19, 2008, 11:16:10 GMT-1 » |
|
Blacha+krótkowalówka+świece dymne  ? cos mi sie zdale że King czołga w domu robi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny
Organizatorzy
Sr. Member
Hell Raiders -Opole-
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 19, 2008, 18:48:45 GMT-1 » |
|
Blacha+krótkowalówka+świece dymne  ? cos mi sie zdale że King czołga w domu robi  ta rudego 
|
|
|
|
|
|
Hmm
|
|
|
Trycki_Łu [H_Z]
Hinzki Zwiad
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 19, 2008, 22:58:31 GMT-1 » |
|
jak w domu to szybciej rudą 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ursyn
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 09, 2008, 09:23:24 GMT-1 » |
|
King k...a bywasz w Fanciu, więc z pewnością zuważyłeś wyroby BigMadeja - ponoraj po necie, a zdobędziesz bezpośredni kontakt: Facet robi to w przydomowym warsztacie - można to uznać że domowej roboty hehhe Prowadzi działalność gospodarczą - więc wystawi Ci FV Cena --- poniżej 13 zł/sztuka z FV będzie ciężko ( mówię o zamówieniu 500 szt )
pozdro2500 1700
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NITRO [H_Z]
Hinzki Zwiad
Jr. Member
|
 |
« Odpowiedz #14 : Listopad 24, 2008, 11:22:18 GMT-1 » |
|
A co z koncesją? O ile mnie pamieć na produkcje materiałów pirotechnicznych trzeba mieć koncesje w naszym pieknym kraju!!! A co do samych świec to jeszcze przydałobysie sprecyzować ich parametry... Wielkość świecy, kolor, czas dymienia, prędkość dymienia, ilosc wytworzonego dymy z jednej świecy... Bez takich danych to swiece mozna teoretycznie zrobić po 2,44 zł / szt 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|