donCementos [H_Z]
Hinzki Zwiad
Hero Member
ROZNIESIEMY NA SZABELKACH!
|
 |
« : Wrzesień 22, 2008, 14:57:49 GMT-1 » |
|
witam! jakiś czas temu pisałem na tym forum, że chciałbym zacząc przygodę z Paintballem, niestety z braku czasu zreazygnowałem z tego. Teraz czas się znajdzie chęci pozostały. Zbieram pieniądze na sprzęt i chciałbym się dowiedzieć czy na początek opłaca się kupić marker spyder mr-1 czy coś innego w tym przedziale finansowym. i czy lepiej zainwestować w system CO2 czy HP? pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skiba
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 22, 2008, 15:01:10 GMT-1 » |
|
jak teraz kupujesz sprzecik to kup HP. w zimie mozesz miec problemy z pograniem na CO2. A marker? Jak kupisz tanszy a paintball ci sie spodoba to wkrotce bedziesz chcial wymienic na lepszy. Ale jak ci sie nie spodoba to mniejszy zal z powodu wydanych pieniazkow
|
|
|
|
|
|
Jestem na fotkach z Plutonu!
|
|
|
Trycki_Łu [H_Z]
Hinzki Zwiad
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 22, 2008, 15:03:24 GMT-1 » |
|
"w tym przedziale" czyli w jakim? Różnice cen MR-1 są na rynku spore
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NAJEMNIK [H_Z]
Hinzki Zwiad
Hero Member
i na glebeeee
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 22, 2008, 15:15:12 GMT-1 » |
|
zdecydowanie HP i bez wzgledu czy zima czy lato, co do klamki to lepiej wpaść do kogoś na gierke potrzymać rózne zelastwo w łapie, poobserwować i zagrać a potem dopiero sie decydować
|
|
|
|
|
|
|
|
|
donCementos [H_Z]
Hinzki Zwiad
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 22, 2008, 15:41:21 GMT-1 » |
|
grałem na tippmanie bravo one tippmanie 98c i na spyderku mr-1. i powiem że najwygodniejszy był MR-1. co do ceny myślałem żeby kupić na allegro zestaw w granicach 500zł
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trycki_Łu [H_Z]
Hinzki Zwiad
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 22, 2008, 16:39:10 GMT-1 » |
|
jeżeli chcesz się zmieścić w pięciu stówach to musisz szukać w używkach: butla hp alu (cen od ok. 150), maska JT proshield, flex (ok 100 - 150 ale tutaj nie oszczędzaj, koniecznie podwójna szybka). No i na klamkę zotsaje nie za wiele. Ja bm proponował autocockera Trilogy sport, w tej cenie chyba nic nie strzela fajniej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skiba
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 22, 2008, 17:53:20 GMT-1 » |
|
a tak sie sklada ze najprawdopodobniej bede swojego autocockera trilogy spylal w tym tygodniu jak mi wyjdzie moj zakup tyle ze ja mam competition SF wiec nieco wyzej dam info na forum jak cos. w kazdym razie: moim zdaniem tippman nie ma sie co z nim rownac kwestia wygody, jak ci lezy: tip jest duzo wiekszy od AC.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DUPA
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 22, 2008, 18:08:39 GMT-1 » |
|
zgadzam się z przedmówcami, i powtórzę, że dobra maska to podstawa i na tym nie należy oszczędzać choć nie koniecznie trzeb wydać sporo kasy. I jak Yarra pisał nigdy więcej używanej maski ja również polecam JT Spectra Pro-Shield bądź JT Spectra Proflex trochę droższa ale za to ma miękką szczękę i neoprenowe ochraniacze uszu.
|
|
|
|
|
|
dłubać każdy może, jeden w dupie, drugi w nosie, _____________________
operacje : SALTUS VII ; VIII ; IX ; X
UNIT 03; 04
"polowanie", "hinzka zupka", "zamieć"
|
|
|
Roki
Wściekłe Psy
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 22, 2008, 18:25:21 GMT-1 » |
|
ja również polecam JT Spectra Pro-Shield bądź JT Spectra Proflex trochę droższa ale za to ma miękką szczękę i neoprenowe ochraniacze uszu.
JT Spectra Flex8 też polecam 
|
|
|
|
|
|
...That was pretty fucking ninja... _______________________________________ Operacje :"Hinzka Zupka", "Zamieć", "Mrówka"... _____________________________________________ www.stayfr0sty.blogspot.com
|
|
|
|
Skiba
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 22, 2008, 18:48:56 GMT-1 » |
|
ja również polecam JT Spectra Pro-Shield bądź JT Spectra Proflex trochę droższa ale za to ma miękką szczękę i neoprenowe ochraniacze uszu.
JT Spectra Flex8 też polecam  i ja mam flex8 i tez polecam:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Citizen [H_Z]*
Hinzki Zwiad
Hero Member
aka Klin Tistut
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 22, 2008, 18:55:34 GMT-1 » |
|
hehe normalnie Mango Gdynia 
|
|
|
|
|
|
operacje: "pomniejszenie penisa" 
|
|
|
donCementos [H_Z]
Hinzki Zwiad
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 22, 2008, 19:55:22 GMT-1 » |
|
za te 500zł chce kupić marker, loader zwykły(na razie)i butle. maske będe osobno kupował. Grałem w kilku i jak narazie moim faworytem jest FLEX 8 full. jeszcze mam takie pytanie, co sądzicie o Spyderze MR1 ale z elektrycznym gripem? osobiście myśle że to jest pójście na łatwizne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meser[WPP]
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 22, 2008, 20:31:14 GMT-1 » |
|
kup sobie pompke stary co byś sobie na pierwszy raz nie kupił ten drugi marker będzie lepszy trzeci będzie jeszcze lepszy a czwarty... każdy takie coś przerabiał
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ed
|
 |
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 22, 2008, 20:48:25 GMT-1 » |
|
odpuść sobie headshield - szkoda pocić głowę pod tym jak i tak używać będziesz czapki lub chusty lub czegokolwiek innego
ps a tak wogóle to tył głowy i tak masz odsłonięty więc jak dostaniesz po potylicy to i tak masz guza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Citizen [H_Z]*
Hinzki Zwiad
Hero Member
aka Klin Tistut
|
 |
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 22, 2008, 20:54:29 GMT-1 » |
|
kup sobie pompke dobra opcja dobra  stary co byś sobie na pierwszy raz nie kupił ten drugi marker będzie lepszy trzeci będzie jeszcze lepszy a czwarty... każdy takie coś przerabiał
ja tam se robie powrót do pzreszłości i automaga jak ty se siuśku kupiłem o! 
|
|
|
|
|
|
operacje: "pomniejszenie penisa" 
|
|
|
|