hmmm..od czego by tu zacząć ....najlepiej od początku....hehehe
1.Mokry Dwór to taka malownicza wioseczka:) niedal.radwanic i trestna ...mozna do nas dojechac (kierunek Księże Małe) 703 wlasnie na ksieze male a potem 100 na mokry dwor......( 100 ,703 to oczywiscie numery autobusow...)...
2.mokry nie jest mokry caly czas ale prawie....hehehe...w czasie powodzi byl mokry i to nawet baaardzo.....
3.teren to 2 ,3 hektary fajnego terenu....opuszczona baza zakladu z(MPWIK)a wlasciwie to co z niej zostalo,hala....i pare mniejszych budyneczkow...
plus oczywiscie to co sami zrobilismy....wiezyczki..przeszkody......wyglada to jak rasowe pole do malowania....hehehe...cooool...no i oczywiscie sporo drzew...mysle ze teren na ktorym moze sie "bawic" wiele osob....jak do tej pory najwiecej bylo nas ponad 20...
4.mam 30 kg butle co2 tylko wlasnie wiem czy bede jeszcze ja nabijal...bo u nas juz czesc ekipy ma hp.....wszystko jest jeszcze do obgadania
5.strzelamy sie co tydzien wiec jezeli chodzi o termin to my trafiamy zawsze:)
...zaczynamy gdzies o 11 i konczymy kiedy nie ma juz amunicji albo sil....hehehe...nr tel..podam przez gg w razie dokladnego wyjasnienia jak dojechac na miejsce...