Wczoraj jeszcze odpadły oprócz Kufla 4 osoby, więc chyba nie ma sensu pchać się do Miłocic

.
Jako alternatywę proponuję luźną strzelankę u nas na polu w długołęce. Oczywiście kulki BYO.
Wjazd 30 pln, przez to troszkę zubożeje Menu (ale nie jakoś drastycznie nadal mozna się spodziewać minimum 2 dań z grilla) oraz trzeba będzie mieć HP i pirotechnike we własnym zakresie). Jeszcze słówko odnośnie menu proponowałbym w przerwie zjeść grillowane karczki i/lub boczki, a po strzelaniu zrobić jeszcze ognisko z kiełbaskami, żeby ogólnie fajnie było

. Jeśli komuś skończa się kule, to na tą imprezkę zostawimy ceny jak na Miłocicach.
Jeśli chcecie postrzelać w Długołęce to zapraszam, jeśli was to nie interesuje to rozumiem. Z góry dzięki za info. Przykro mi, że tak wyszło, moim zdaniem scenariusz ma potencjał i może będę próbował go jeszcze kiedyś zorganizować.
Aktualna lista na wygląda tak:
1. Ursyn PigsOfWar ?
2. Chudy PigsOfWar ?
3. Cwaniak PigsOfWar ?
4. Aneta ?
5. Maciek ?
6. Szewcu
7. Dalkiel
8. Szewo
9. Korzeń
10. Szajba ?
11. 3k ?
12. n0ke ?
Pozwoliłem sobie usunąć z listy tylko osoby, które wiem na 100%, że nie przyjadą. Osoby, przy których wstawiłem znaki zapytania prosze o potwierdzenie, lub odwołanie swojego uczestnictwa na imprezce w Długołęce.
http://www.n0ke.cenebit.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=37 - mapka dojazdu