Dolnośląskie Forum Paintballowe
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Maj 24, 2012, 12:19:34 GMT-1

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
UWAGA!! - rejestracja została wyłączona ze względu na działanie botów tworzących bezsensowne konta.
Aby założyć nowe konto należy wysłać maila na gut@goodpaint.pl
52478 wiadomości w 1946 wątkach, wysłane przez 472 użytkowników
Najnowszy użytkownik: triggerhappy
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  Dolnośląskie Forum Paintballowe
|-+  Ogólne
| |-+  Hyde Park
| | |-+  Dyskusja - 26.10.2008 Szklary
« poprzedni następny »
Połączone Zdarzenia
  • Szklary - luźnie: Październik 26, 2008
Lista uczestników (0)
Strony: [1] 2 3 ... 6 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Dyskusja - 26.10.2008 Szklary  (Przeczytany 7092 razy)
HiPiS
Newbie
*

« : Październik 12, 2008, 18:37:02 GMT-1 »

Bracia z Trzebnicy wybierają się na małe malowanko do szklar, będzie około nastu osób

Gaz i kule we własnym zakresie

Zapraszamy
« Ostatnia zmiana: Październik 12, 2008, 19:22:16 GMT-1 wysłane przez gut » Zapisane
DreamTeam
Newbie
*

« Odpowiedz #1 : Październik 12, 2008, 18:56:34 GMT-1 »

Jak by byly kule i gaz to bym sie pisał na to zobaczymy czy ktos jeszcze bedzie
kufel_wro
Kapitanowie
Sr. Member
*

LOK MILSIM

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Październik 12, 2008, 19:10:22 GMT-1 »

moje gratulacje dla braci z trzebnicy w sprawie wyboru terminu  Płacz

widze ze chlopaki biora przyklad raczej z guta ktory robi kameralne imprezy na 50 osob kiedy odbywaja sie dwie inne w ten sam dzien,
a nie z sympatycznego kolegi wyplosza ktory juz kiedys napisal bardzo madrze:

a co tu może dac do myślenia,poprostu 200 luda niestety na dolnym śląsku zebranie takiej masy ludzi jest nierealne,powody tego stanu zachowania nie bardzo do mnie docierają ale patrząc na organizatorów z dolnego ślaska panuje zasada sam nie zjem drugiemu nie dam,ot cała prawda,jak jeden robi impreze drugi wpieprza termin swojej tydzień przed i tak zamias spotkać sie w duzej grupie latamy po krzakach,w 10-20,czytałem ich dział na paintbal info, tam sobie to ładnie poukładali i co ciekawe wszyscy to organizatorzy komercyjni a u nas to w wiekszości wypadków pasjonaci ,więc tym bardziej trudno to pojąc i tym większy szacunek za takie podejscie organizatorów do graczy,

przypominam iz 26.10 sa odbeda sie juz dawno ogloszone:

Jest taktycznie 26.10.2008 http://forum.goodpaint.pl/index.php/topic,439.0.html

oraz

MALCZYCE 26.10 2008 http://forum.goodpaint.pl/index.php/topic,469.0.html

do zobaczenia na polu chwały  Duży uśmiech

gut
Administrator
Hero Member

Kom. 66-88-53-553

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Październik 12, 2008, 19:19:44 GMT-1 »

Kufel, może tak sobie mną gęby nie będziesz wycierał hę?

Nie rozumiem w tej chwili Twoich słów, skoro sam pokazujesz, że Wypłosz robi imprezę pod tytułem "luźne strzelanie" tego samego dnia, co kto inny robi grę scenariuszową. I wszystko jest git, nikt nie ma pretensji.

W świetle powyższego nie wiem do czego pijesz, że na luźnym strzelaniu może się pojawić tyle samo osób co na grze scenariuszowej?

Jak ktoś chciał się zapisać na imprezy dawno ogłoszone, to już tam raczej pojedzie, a tego stanu rzeczy nie zmieni inny temat na tydzień przed.

Pozdro.

www.goodpaint.pl
jak paintball, to dobry Mrugnięcie
"OP Hanys"
kufel_wro
Kapitanowie
Sr. Member
*

LOK MILSIM

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Październik 12, 2008, 19:41:07 GMT-1 »

Kufel, może tak sobie mną gęby nie będziesz wycierał hę?
nie wycieram gęby ale konstatuje fakt ze 5.10 byly w ten sam dzien 3 imprezy w fajnych lokalizacjach a Ty byles ostatni ktory oglosil swoja impreze. negujesz fakty?  Mrugnięcie

Nie rozumiem w tej chwili Twoich słów, skoro sam pokazujesz, że Wypłosz robi imprezę pod tytułem "luźne strzelanie" tego samego dnia, co kto inny robi grę scenariuszową. I wszystko jest git, nikt nie ma pretensji.
tym razem wszystko jest git bo w jeleniej gorze bedzie milsim a u wyplosza rzeznia. czyli calkiem inne typy gier.

W świetle powyższego nie wiem do czego pijesz, że na luźnym strzelaniu może się pojawić tyle samo osób co na grze scenariuszowej?
na luznym strzelaniu w szklarach bylo wiecej osob niz na W4T.

Jak ktoś chciał się zapisać na imprezy dawno ogłoszone, to już tam raczej pojedzie, a tego stanu rzeczy nie zmieni inny temat na tydzień przed.
no to ja jak zwykle jestem nietypowy bo chcialbym sobie wreszcie postrzelac w malczycach a i do jeleniej mnie ciagnie i do ostatniego dnia bede w kropce.
osiolkowi w żłobie dano i sie k... nie rozdwoje!  Płacz od czerwca nigdzie nie strzelalem tylko organizowalem Język

pozdrawiam ciepło  Uśmiech

gut
Administrator
Hero Member

Kom. 66-88-53-553

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Październik 12, 2008, 19:55:58 GMT-1 »

Kufel, na tym to polega, że ludzie maja wolny wybór gdzie i czy w ogóle się gdzieś ruszą.

Ja dla przykładu nie chciałem jechać na jakąś imprezę ze scenariuszem i zorganizowałem coś luźnego. Jak się okazało parę osób pomyślało podobnie i już.
Tak samo robi w tej chwili Wypłosz, nie ma ochoty jechać na "jest taktycznie", to organizuje coś u siebie. mi się nie chce nic robić, to jadę do Wypłosza. Proste jak drut i nikt nie ma pretensji. A to, że różne typy imprez... co to ma do rzeczy w ogóle? Scenario a luźne strzelanie to też różne typy.

Wiele lat dążyłem do tego, żeby w końcu ludzie mieli alternatywę w wyborze imprez, a nie byli skazani na jedyną właściwą.

Kiedyś ciężko zebrać 10 ludzi raz na miesiąc, a teraz proszę :]

Pozdro

www.goodpaint.pl
"OP Hanys"
Trycki_Łu [H_Z]
Hinzki Zwiad
Hero Member
*

« Odpowiedz #6 : Październik 13, 2008, 08:00:14 GMT-1 »

KUFEL NIE KUMAM O CO KAMAN TOBIE, MI BY PASOWALO ZEBY MIEC DO WYBORU DWADZIESCIA ROZNYCH IMPREZ CO TYDZIEN, ZEBY SOBNIE WYBRAC TO NA CO MAM AKURAT OCHOTE. TAK CI PRZESZKADZA PRZEWAGA POPYTU NAD PODAZA? CZASY MONOPOLU, GDZIE MOZNA BYLO WOLAC DWIE STOWY ZA KARTON KASZTANOW, DO TEGO WJAZDOWE ITD. A LUDZIE SIE ZJEZDZALI BO MOGLI GRAC TAK ALBO WCALE NA SZCZESCIE MINELY, TO ZE TOBIE JAKO ORGANIZATOROWI TO NIE PASUJE TO NORMALNE, ALE MI JAKO UCZETNIKOWI JAK NAJBARDZIEJ, BO MAM WYBOR - JAK MAM LUZNE SIANO TO JADE NA ORGANIZACJE, JAK NIE MAM TO NA WOLNA USTAWKE I TYLE

P.S. COS MI SIE Z CAPSEM POSRALO, NIE CHODZI O TO ZE KRZYCZE Duży uśmiech
Venom [H_Z]
Hinzki Zwiad
Hero Member
*

« Odpowiedz #7 : Październik 13, 2008, 09:11:12 GMT-1 »

Kufel nie wiem o co ci kaman ? Ja np. z kasą nigdy dobrze nie stoję a ostatnio nie mam zajęcia więc wogóle jestem do tyłu i nie stać mnie na gry scenariuszowe na których za wjazd muszę wybulić tyle ile za min. 500 kulasów + jeszcze kulki sobie kupić. Więc cieszy mnie jeżeli ktokolwiek zorganizuje więcej osób gdzie za 35-40 zł kupię 500 pestek wezmę swoje CO2  i się bawię . Nie neguje organizowania imprez scenariuszowych ale nie możesz zmusić nikogo żeby na nie przyjechał. Ja preferuję luźne ustawki i chwała wszystkim za to że wogóle takie spotkania dochodzą do skutku.

I do tego jeszcze teraz mam wybór czy chcę się postrzelać w close combat w szklarach czy pociepać sobie w dyńki u wypłosza i może zdobyć biednoje .....po prostu zajebiaszczo  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 13, 2008, 09:12:44 GMT-1 wysłane przez Venom » Zapisane
DUPA
Hero Member

« Odpowiedz #8 : Październik 13, 2008, 09:40:47 GMT-1 »

AAAAaaaaaaaaaMEEEeeeeeennn         T

dłubać każdy może, jeden w dupie, drugi w nosie,

operacje :
SALTUS VII ; VIII ; IX ; X

UNIT 03; 04

"polowanie", "hinzka zupka", "zamieć"
Ursyn
Jr. Member
**

« Odpowiedz #9 : Październik 13, 2008, 10:20:40 GMT-1 »

VENOM

Mowa srebrem Chichot Milczenie złotem Chichot A umiejętność CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM PLATYNĄ !!! Chichot

kUFEL w swoim poście nie reklamuje komercyjnej imprezy Uśmiech Napisał jedynie, że mamy już dwie darmowe, a kolejna - trzecia, spowoduje, że każda z nich stanie się mega kameralna - chłopak chce pograć w szerszym gronie Uśmiech

p.s
nabazgraj na priv czym się zajmowałeś - może uda się zaradzić Twoim problemom Uśmiech
kufel_wro
Kapitanowie
Sr. Member
*

LOK MILSIM

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #10 : Październik 13, 2008, 11:13:47 GMT-1 »

Mowa srebrem Chichot Milczenie złotem Chichot A umiejętność CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM PLATYNĄ !!! Chichot
kUFEL w swoim poście nie reklamuje komercyjnej imprezy Uśmiech Napisał jedynie, że mamy już dwie darmowe,
a kolejna - trzecia, spowoduje, że każda z nich stanie się mega kameralna - chłopak chce pograć w szerszym gronie Uśmiech

no i ursyn zrozumial o co mi kaman.

TAK CI PRZESZKADZA PRZEWAGA POPYTU NAD PODAZA? CZASY MONOPOLU, GDZIE MOZNA BYLO WOLAC DWIE STOWY ZA KARTON KASZTANOW, DO TEGO WJAZDOWE ITD. A LUDZIE SIE ZJEZDZALI BO MOGLI GRAC TAK ALBO WCALE NA SZCZESCIE MINELY, TO ZE TOBIE JAKO ORGANIZATOROWI TO NIE PASUJE TO NORMALNE,

wiec powiniennes sie wiec cieszyc ze razem z ursynem dajemy Ci wiekszy wybór na rynku Chichot
w tym roku zoorganizowalismy juz 4 imprezy i cos jeszcze planujemy Duży uśmiech

po za tym mowisz teksty o wolnym rynku do starego fana korwina-mikke, hehe

zastanawiam sie tylko jak ciagnac kilka etatow oraz robiac imprezy dla Was,
bede mial czas wychowywac wlasne dzieci, bo o czasie wolnym to juz moge zapomniec  Niezdecydowany

kufel_wro
Kapitanowie
Sr. Member
*

LOK MILSIM

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #11 : Październik 13, 2008, 11:16:21 GMT-1 »

cytujac niesmiertelne odzywki dupy:

no bo jeden o niebie a drugi o chlebie, każdy ma swoje racje i je przedstawia, mało wsłuchując się w krzyk duszy drugiego  Duży uśmiech

gut
Administrator
Hero Member

Kom. 66-88-53-553

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #12 : Październik 13, 2008, 11:39:28 GMT-1 »

Kufel, wszystko git ale dochodzi też coś takiego jak preferencje względem terenu.
Jednemu pasuje tai teren, drugiemu taki i jest git.

Spokojnie, całe szczęście, że jest tyle ochoty do organizacji u nas, dzięki temu będzie można się zebrać i zrobić MEGA WYPAŚNĄ IMPREZĘ Mrugnięcie

www.goodpaint.pl
"OP Hanys"
kufel_wro
Kapitanowie
Sr. Member
*

LOK MILSIM

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #13 : Październik 13, 2008, 11:43:48 GMT-1 »

Spokojnie, całe szczęście, że jest tyle ochoty do organizacji u nas, dzięki temu będzie można się zebrać i zrobić MEGA WYPAŚNĄ IMPREZĘ Mrugnięcie

plany masz pieknie, ale jak zycie pokazuje ZAWSZE bedzie ktos, kto tym samym dniu zoorganizuje luzne strzelanko i caly misterny plan w PIZDUUUUUU  Płacz

gut
Administrator
Hero Member

Kom. 66-88-53-553

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #14 : Październik 13, 2008, 11:48:26 GMT-1 »

No to właśnie o to chodzi w tym zebraniu się żeby to wyeliminować :]

www.goodpaint.pl
"OP Hanys"
Strony: [1] 2 3 ... 6 Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!