Dolnośląskie Forum Paintballowe
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Maj 24, 2012, 12:38:33 GMT-1

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
UWAGA!! - rejestracja została wyłączona ze względu na działanie botów tworzących bezsensowne konta.
Aby założyć nowe konto należy wysłać maila na gut@goodpaint.pl
52478 wiadomości w 1946 wątkach, wysłane przez 472 użytkowników
Najnowszy użytkownik: triggerhappy
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  Dolnośląskie Forum Paintballowe
|-+  Paint Leśny
| |-+  Weekendowe spotkania
| | |-+  2.11.2008 Raszówka
« poprzedni następny »
Połączone Zdarzenia
  • Grę bym jakąś zrobił: Listopad 02, 2008
Lista uczestników (0)
Strony: 1 ... 4 5 [6] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: 2.11.2008 Raszówka  (Przeczytany 6940 razy)
TOMMY [WPP]
WPP
Full Member
*

NO PAIN(T) - NO GAME...!!!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #75 : Październik 31, 2008, 23:39:23 GMT-1 »

Zobaczę jak się rozwinie sytuacja w temacie ale jak coś to też bym podjechał tylko liczę na HP i worek kul

spas
Hinzki Zwiad
Hero Member
*

Chinese Reconnaissance Szyszkownik

« Odpowiedz #76 : Listopad 01, 2008, 07:52:15 GMT-1 »

Ja jeszcze nie wiem... Ale jak dam radę to przejdę się na Łokop (mam to po drugiej strony Odry  Duży uśmiech  )

W4T
OP "Zamieć"
rixmat >WP<
Wściekłe Psy
Hero Member
*

« Odpowiedz #77 : Listopad 01, 2008, 09:28:51 GMT-1 »

Hej. Chlopaki tez bym podskoczyl tylko CO2 potrzebne i troche kulek.
Ale zastanawia mnie jeszcze ze 2.11 to chyba jest jeszcze swieto koscielne  (zaduszki ? - marny moge byc w tych swietach)
A chodzi mi o to aby na Lokopie mochery nie zrobily jakiejs zadymy co by nie spalic lokalizacji.
Co myslicie?

OP Zamiec, OP Mrówka, Działko śmigłowca - Malczyce
Sppeedy
Newbie
*

« Odpowiedz #78 : Listopad 01, 2008, 11:13:26 GMT-1 »

Nie Nie lodzie jak będziemy tak w koło uciekać od problemu to pozostanie nam strzelać rzeczywiście do kaczek ale i tak zaraz ktoś sie znajdzie i wlepi mandat.A  przecież nie jesteśmy jakimiś bandytami albo terrorystami żeby sie chować jak myszy NIE ROZUMIEM jeżeli komuś przeszkadza ze jest to dzień zaduszny czy coś w tym stylu niech powie ja i tak TAM POJADĘ CHOĆ BYM MIAŁ SIĘ STRZELAĆ SAM.taka jest moja odpowiedz jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam będę ja i uriel i dreamteam  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
rixmat >WP<
Wściekłe Psy
Hero Member
*

« Odpowiedz #79 : Listopad 01, 2008, 12:17:43 GMT-1 »

Sppeedy. BRAVO ja tam ciebie popieram. Tylko kurcze narazie nikt sie nie zadeklarowal ze bedzie mial kulki i gaz a u mnie juz prawie pusto. Kurcze, ale jak sie wyrwe od rodziny to na resztkach przyjade i zagram. Uśmiech

stako
Newbie
*

« Odpowiedz #80 : Listopad 01, 2008, 13:07:01 GMT-1 »

hej piszcie na priva kto chce ile kul bo bede dzis zalatwial wieczorem i nie wiem ile kartonow mam kupic. moge miec tylko takie: DUKE EXTRALIFE lub DUKE OPS.
Sppeedy
Newbie
*

« Odpowiedz #81 : Listopad 01, 2008, 15:14:23 GMT-1 »

Dobra ja plus dreamteam i uriel będziemy na łokopie w niedziele ok 9:00-9:30 jak coś to mój num tel 664-660-935 w razie jakiś pytań
A potrzebujemy CO2  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
stako
Newbie
*

« Odpowiedz #82 : Listopad 01, 2008, 15:15:46 GMT-1 »

spoko jeszcze moze jeden czy dwóch ziomków wezme więcej, wiec moze cos sie uda zagrać. czekam na info w sprawie tych kul
rixmat >WP<
Wściekłe Psy
Hero Member
*

« Odpowiedz #83 : Listopad 01, 2008, 20:21:31 GMT-1 »

Ja to na 95% bede. Tylko mam resztki co2 wiec jak ktos ma to niech bierze.

majsta
Wściekłe Psy
Hero Member
*

"Całuj w pazur "

« Odpowiedz #84 : Listopad 02, 2008, 15:25:17 GMT-1 »

kameralne granie ale było super fajna atmosfera Duży uśmiech i smaczny grill Duży uśmiech dzięki za grę do następnego Duży uśmiech
Sppeedy
Newbie
*

« Odpowiedz #85 : Listopad 02, 2008, 17:44:03 GMT-1 »

Ja też wielkie dzięki za grę naprawdę było miło  Duży uśmiech myślę że grill smakował  Mrugnięcie Duży uśmiech Duży uśmiech
Uriel
Newbie
*

« Odpowiedz #86 : Listopad 02, 2008, 18:22:34 GMT-1 »

No wyjście udane, tłoku nie było  Mrugnięcie  gry ciekawe a przerwy urozmaicane karkóweczką Duży uśmiech  ... P.S. wielkie dzięks dla kolegi, który pożyczył butlę z CO2, masz mój nr 668379326 i daj znać kiedy i gdzie to przywiozę ci butlę umytą, zatankowaną, z dostawą do domu  Duży uśmiech
spas
Hinzki Zwiad
Hero Member
*

« Odpowiedz #87 : Listopad 02, 2008, 18:28:09 GMT-1 »

Dzięki za aktywne zaduszki Uśmiech i za kiełbaskę z grilla (samego grilla nie próbowałem Mrugnięcie ). Było super, kameralne imprezki jak najbardziej mają sens (chociaż przykry wypadek z granatem... Niezdecydowany ale przynajmniej już wiem jak się uruchamia  Duży uśmiech ) Do następnego !

W4T
OP "Zamieć"
rixmat >WP<
Wściekłe Psy
Hero Member
*

« Odpowiedz #88 : Listopad 02, 2008, 19:39:52 GMT-1 »

Ja rowniez dzieki za gre.
Sorki za postrzelenie kolegi z teamu. Ale przynajmiej przyjaoles jakies trafienie a nie tak caly czas wygrywac  Duży uśmiech
Dzieki za kielbaske.
Uriel- butelke to narazie trzymaj bo mi i tak nie potrzebna a moze spykniemy sie na jakies gierce to mi oddasz przy okazji Uśmiech Co najwyzej to powiedz skad (z jakiej dzielnicy jestes). I sorki ze tak pozno ci ja dalem ale myslalem ze w swojej duzej to mam juz koncowke ale jakos widac ze mialem dosyc sporo.

Kolego Spas - co sie stalo z Twoim granatem ciekawy jestem jak zadzialal

spas
Hinzki Zwiad
Hero Member
*

« Odpowiedz #89 : Listopad 02, 2008, 20:01:25 GMT-1 »

No cóż... granat... To był Big Boy Tippmanna. po zakupie tego wynalazku pytałem różnych autorytetów (Militaria, Fanatix) jak to się odbezpiecza. Różne były opinie na ten temat. Jedni mówili że ciągnie się za te gumowe kółko (jak za zawleczkę) i rzuca, inni że ściąga się opaskę z tyłu. Jeszcze inni mówili że się poprostu rzuca o on przy uderzeniu  się uruchamia. Trzymałem ten granat w bocznej kieszeni mojej kamizelki. Jak się już pakowałem to okazało się że granat uruchomił się i miałem pół kieszeni farby. Widocznie położyłem się na nim albo przytuliłem się do drzewa a on se siknął...
Tak więc Big Boya się nie odbezpiecza - jest cały czas odbezpieczony, co za tym idzie nie można go absolutnie przygniatać.
Tak to właśnie wyglądało...  Duży uśmiech

W4T
OP "Zamieć"
Strony: 1 ... 4 5 [6] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!