TOMMY [WPP]
WPP
Full Member
NO PAIN(T) - NO GAME...!!!
|
 |
« Odpowiedz #75 : Październik 31, 2008, 23:39:23 GMT-1 » |
|
Zobaczę jak się rozwinie sytuacja w temacie ale jak coś to też bym podjechał tylko liczę na HP i worek kul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spas
Hinzki Zwiad
Hero Member
Chinese Reconnaissance Szyszkownik
|
 |
« Odpowiedz #76 : Listopad 01, 2008, 07:52:15 GMT-1 » |
|
Ja jeszcze nie wiem... Ale jak dam radę to przejdę się na Łokop (mam to po drugiej strony Odry  )
|
|
|
|
|
|
W4T OP "Zamieć"
|
|
|
rixmat >WP<
Wściekłe Psy
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #77 : Listopad 01, 2008, 09:28:51 GMT-1 » |
|
Hej. Chlopaki tez bym podskoczyl tylko CO2 potrzebne i troche kulek. Ale zastanawia mnie jeszcze ze 2.11 to chyba jest jeszcze swieto koscielne (zaduszki ? - marny moge byc w tych swietach) A chodzi mi o to aby na Lokopie mochery nie zrobily jakiejs zadymy co by nie spalic lokalizacji. Co myslicie?
|
|
|
|
|
|
OP Zamiec, OP Mrówka, Działko śmigłowca - Malczyce
|
|
|
|
|
rixmat >WP<
Wściekłe Psy
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #79 : Listopad 01, 2008, 12:17:43 GMT-1 » |
|
Sppeedy. BRAVO ja tam ciebie popieram. Tylko kurcze narazie nikt sie nie zadeklarowal ze bedzie mial kulki i gaz a u mnie juz prawie pusto. Kurcze, ale jak sie wyrwe od rodziny to na resztkach przyjade i zagram. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stako
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #80 : Listopad 01, 2008, 13:07:01 GMT-1 » |
|
hej piszcie na priva kto chce ile kul bo bede dzis zalatwial wieczorem i nie wiem ile kartonow mam kupic. moge miec tylko takie: DUKE EXTRALIFE lub DUKE OPS.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stako
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #82 : Listopad 01, 2008, 15:15:46 GMT-1 » |
|
spoko jeszcze moze jeden czy dwóch ziomków wezme więcej, wiec moze cos sie uda zagrać. czekam na info w sprawie tych kul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rixmat >WP<
Wściekłe Psy
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #83 : Listopad 01, 2008, 20:21:31 GMT-1 » |
|
Ja to na 95% bede. Tylko mam resztki co2 wiec jak ktos ma to niech bierze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majsta
Wściekłe Psy
Hero Member
"Całuj w pazur "
|
 |
« Odpowiedz #84 : Listopad 02, 2008, 15:25:17 GMT-1 » |
|
kameralne granie ale było super fajna atmosfera  i smaczny grill  dzięki za grę do następnego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uriel
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #86 : Listopad 02, 2008, 18:22:34 GMT-1 » |
|
No wyjście udane, tłoku nie było  gry ciekawe a przerwy urozmaicane karkóweczką  ... P.S. wielkie dzięks dla kolegi, który pożyczył butlę z CO2, masz mój nr 668379326 i daj znać kiedy i gdzie to przywiozę ci butlę umytą, zatankowaną, z dostawą do domu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spas
Hinzki Zwiad
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #87 : Listopad 02, 2008, 18:28:09 GMT-1 » |
|
Dzięki za aktywne zaduszki  i za kiełbaskę z grilla (samego grilla nie próbowałem  ). Było super, kameralne imprezki jak najbardziej mają sens (chociaż przykry wypadek z granatem...  ale przynajmniej już wiem jak się uruchamia  ) Do następnego !
|
|
|
|
|
|
W4T OP "Zamieć"
|
|
|
rixmat >WP<
Wściekłe Psy
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #88 : Listopad 02, 2008, 19:39:52 GMT-1 » |
|
Ja rowniez dzieki za gre. Sorki za postrzelenie kolegi z teamu. Ale przynajmiej przyjaoles jakies trafienie a nie tak caly czas wygrywac  Dzieki za kielbaske. Uriel- butelke to narazie trzymaj bo mi i tak nie potrzebna a moze spykniemy sie na jakies gierce to mi oddasz przy okazji  Co najwyzej to powiedz skad (z jakiej dzielnicy jestes). I sorki ze tak pozno ci ja dalem ale myslalem ze w swojej duzej to mam juz koncowke ale jakos widac ze mialem dosyc sporo. Kolego Spas - co sie stalo z Twoim granatem ciekawy jestem jak zadzialal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spas
Hinzki Zwiad
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #89 : Listopad 02, 2008, 20:01:25 GMT-1 » |
|
No cóż... granat... To był Big Boy Tippmanna. po zakupie tego wynalazku pytałem różnych autorytetów (Militaria, Fanatix) jak to się odbezpiecza. Różne były opinie na ten temat. Jedni mówili że ciągnie się za te gumowe kółko (jak za zawleczkę) i rzuca, inni że ściąga się opaskę z tyłu. Jeszcze inni mówili że się poprostu rzuca o on przy uderzeniu się uruchamia. Trzymałem ten granat w bocznej kieszeni mojej kamizelki. Jak się już pakowałem to okazało się że granat uruchomił się i miałem pół kieszeni farby. Widocznie położyłem się na nim albo przytuliłem się do drzewa a on se siknął... Tak więc Big Boya się nie odbezpiecza - jest cały czas odbezpieczony, co za tym idzie nie można go absolutnie przygniatać. Tak to właśnie wyglądało... 
|
|
|
|
|
|
W4T OP "Zamieć"
|
|
|
|