|
dude
|
 |
« Odpowiedz #15 : Grudzień 30, 2008, 23:02:09 GMT-1 » |
|
nah generalnie gram tylko poker roomy glownie Titana na ciezkie centy chociaz ostatnio znow mam swinga i spadlem z 200$ do 62$ Ogolnie lubie sobie pograc ale sse w tego poksa przeokrutnie A co do zasad to whatever dogadamy wazne zeby byl fun i zabardzo nie odbiegal od norm ... i faktycznie zapomnialem o rosnacych blindach bez tego mozna grac 3 dni  Fullring - pelen stol 10 osob Shorthanded - 6 osobowki SnG "sit and go" takie wlasnie mini turnieje MTT - multi table tournament takie SnG na kilka stolow
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dude
|
 |
« Odpowiedz #16 : Grudzień 30, 2008, 23:10:19 GMT-1 » |
|
sobie postow ponabijam  mysle, ze 5 dyszek to kazdy na taki turniej wyskrobie (20zl na wpis 30zl na flacha/zapoja) ... a wygrany ma impre + takse za frajer i pozatym nie trzeba byc masterem zeby wygrac takiego SnG jak karta idzie poprostu ogarniac na takim poziomie zeby nie pasowac z nut stritem  Citi jak chcesz sie poduczyc to polecam 3 volumy "Harrington On Hold'em" najlepsze turniejowe ksiazki na rynku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
exec
|
 |
« Odpowiedz #17 : Grudzień 31, 2008, 00:07:20 GMT-1 » |
|
Citi jak chcesz sie poduczyc to polecam 3 volumy "Harrington On Hold'em" najlepsze turniejowe ksiazki na rynku  Masz może w .pdf? --> rafal@motobi.pl  Wiem że co najmniej jedna ukazała się w Polsce, ale jestem zbyt leniwy żeby ją zamówić + jakby Ewela zobaczyła że jeszcze sobie książkę o pokerze kupiłem to by była amba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Citizen [H_Z]*
Hinzki Zwiad
Hero Member
aka Klin Tistut
|
 |
« Odpowiedz #18 : Grudzień 31, 2008, 02:00:08 GMT-1 » |
|
ox zaczynam edukację! a myslałem ze usiądę i po prostu zagram 
|
|
|
|
|
|
operacje: "pomniejszenie penisa" 
|
|
|
Citizen [H_Z]*
Hinzki Zwiad
Hero Member
aka Klin Tistut
|
 |
« Odpowiedz #19 : Grudzień 31, 2008, 02:08:13 GMT-1 » |
|
spoko 5dyszek wchodze nawet na naukę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dude
|
 |
« Odpowiedz #20 : Grudzień 31, 2008, 03:03:52 GMT-1 » |
|
@exec: mam ale jakies ch... skany ... miliard tego jest na torrentach w lepszej i gorszej jakosci @citi: na poczatek styka info z pokerstrategy ... Tam polecaja sss i granie cashy ogolnie dobrze jest przeczytac/zdac ten jebniety test wplacic kase na pomniejszy poker room (PokerStars i Full tilta odradzam bo tam mastahy sie czaja na swieza kase) ... Grajac poprawne sss praktycznie nie da sie przegrac tej kabony a mozna sie nawet wzbogacic. A hinty na tej stronie za bdb bo im zalezy zebys jak najdluzej gral bo PGS ma jakis zwrot Rake od twoich gier 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Citizen [H_Z]*
Hinzki Zwiad
Hero Member
aka Klin Tistut
|
 |
« Odpowiedz #21 : Grudzień 31, 2008, 14:02:38 GMT-1 » |
|
ox , zarejestrowałem sie na tym pokerstrategy , wpisałem polecony przez toushin ;] w wolnym czasie zrobie ten quiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Citizen [H_Z]*
Hinzki Zwiad
Hero Member
aka Klin Tistut
|
 |
« Odpowiedz #22 : Styczeń 02, 2009, 14:57:31 GMT-1 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=yDh3_A8O4U8ktos z ekspertów mi wyjasni czemu tak czekano na tą szóstkę gra montgomerry vs. eastgate 2;30min? czy to znaczy ze river decyduje ostatecznie? sorki moze za noobowe pytanie ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bastek[WPP]
WPP
Sr. Member
|
 |
« Odpowiedz #23 : Styczeń 02, 2009, 17:48:33 GMT-1 » |
|
Montgomery dostał asa do trójczyny przy all in. A trzy asy to już coś. Ale w poksie to różnie bywa i eastgate dostał w ostatniej karcie flopa 6 i zrobiłmu sie ful. Ładna rozgryweczka i nieźle kaski wygrał kolo 
|
|
|
|
|
|
Saltus VII, VIII, IX, X, XI, XII Unit 03, 04 Op. Mrówka
|
|
|
Citizen [H_Z]*
Hinzki Zwiad
Hero Member
aka Klin Tistut
|
 |
« Odpowiedz #24 : Styczeń 02, 2009, 18:01:28 GMT-1 » |
|
fakt , przegapiłem tego pierwszego asa haha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
donCementos [H_Z]
Hinzki Zwiad
Hero Member
ROZNIESIEMY NA SZABELKACH!
|
 |
« Odpowiedz #26 : Styczeń 02, 2009, 18:19:10 GMT-1 » |
|
na wp. mozna za darmo pograc. na wstepie dostajesz 1000 wirtualnych i jedziesz. dobre bo mozna sobie poćwiczyc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kot
Saltus
Hero Member
|
 |
« Odpowiedz #27 : Styczeń 02, 2009, 21:15:04 GMT-1 » |
|
panowie jestem pod wrazeniem, niedługo las vegas wasze  bastek, nie znałem cie od tej strony 
|
|
|
|
|
|
OP "Zamieć", OP "Mrówka"
|
|
|
|
exec