Dolnośląskie Forum Paintballowe
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Maj 24, 2012, 17:44:36 GMT-1

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
UWAGA!! - rejestracja została wyłączona ze względu na działanie botów tworzących bezsensowne konta.
Aby założyć nowe konto należy wysłać maila na gut@goodpaint.pl
52478 wiadomości w 1946 wątkach, wysłane przez 472 użytkowników
Najnowszy użytkownik: triggerhappy
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  Dolnośląskie Forum Paintballowe
|-+  Ogólne
| |-+  Hyde Park
| | |-+  przed sąd
« poprzedni następny »
Lista uczestników (0)
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: przed sąd  (Przeczytany 900 razy)
Kaine
Full Member

I jak tam " Groszki " ?!

« : Styczeń 14, 2009, 13:33:56 GMT-1 »

http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,44425,6130301,Przed_sad_za_strzelanie_w_paintballu.html
dziś natrafiłem na ten temat jeśli dubluje się proszę o usunięcie

Motto :
Nie oglądaj się za siebie, bo ktoś z przodu Ci przyjebie. ...
Gerd
Wściekłe Psy
Hero Member
*

www.wscieklepsy.pl

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Styczeń 14, 2009, 13:53:53 GMT-1 »

Nic nadzwyczajnego, trafic sie moze kazdemu. Jezeli gra sie na takim polu ponosi sie odpowiedzialnosc i juz.

Na 20 osob przypadkowo postrzelonych zawsze znajdzie sie jedna ktora z checia dla pieniedzy lub w ramach odwetu uzyje sadu.
Znajac zycie zdarza sie to czesto tylko nie zawsze sie o tym mowi.
Skiba
Sr. Member

« Odpowiedz #2 : Styczeń 19, 2009, 20:03:55 GMT-1 »

na psi przewalkowany gruuuuuuuubo temat.
http://paintball.info.pl/forum/viewtopic.php?t=21168

pod spodem artykulu w wyborczej jak poszukacie to jest komentarz goscia, ktory twierdzi ze widzial cala akcje.
cyt."   Gość: gracz 07.01.09, 16:50 Odpowiedz
byłem tam w przeciwieństwie do tego idioty, który napisał artykuł, impreza z
okazji dnia dziecka odbywała się 300 metrów od poligonu a kobieta która dostała
siniaka nie była na tej imprezie tylko stała przy płocie odgradzającym poligon,
rzeczywiście została trafiona, ktoś nawet wezwał pogotowie aby dodać rangi
wydarzeniu ale pogotowie odjechało po minucie ponieważ lekarz nie widział sensu
udzielania jakiejkolwiek pomocy. Skoro wg. autora artykułu konieczna była
interwencja lekarska poszkodowana powinna też spróbować wyłudzić odszkodowanie
od pogotowia ratunkowego za nie udzielnie pomocy."

a pismacy sa pierdolnieci i gonia za kazda sensacja (placa w koncu im za wierszowke)

niemniej ja zawsze uwazam ze safety first, i babsko nie powinno dostac w swoj glupi ryj niewazne gdzie stala. plot to slabe  zabezpieczenie przed kulkami a goscie cos za blisko sie szczelali. mam nadzieje mimo wszystko ze typowi nic nie zrobia

Jestem na fotkach z Plutonu!
Trycki_Łu [H_Z]
Hinzki Zwiad
Hero Member
*

« Odpowiedz #3 : Styczeń 19, 2009, 20:49:51 GMT-1 »

takie sprawy się załatwia inaczej, coś musiało tej kobicie dać mobilizaację żeby ciągnąć sprawę aż do wyroku sądowego, myslicie że na policji i w prokuraturze nie mieli lepszych spraw do roboty niż się babą z siniakiem zajmować? Chyba że z powództwa cywilnego, ale to też świadczy o zaciekłości babiny bo to i koszta i chodzenia też trochę..

Prawda pewnie gdzieś pośrodku, jeśliby organizator rozegrał sprawę jak należy pewnie obeszło by się na "bardzo przepraszamy, to proszę darmowa wejściówka jakby pani czy pani mąż kiedyś chciał spróbować zapraszamy, jeszcze raz przepraszam, rozumiem że się pani boi o dzieci, zaraz przenosimy gre na drugą strone pola, poprawimy ogrodzeni blebleble pitu pitu. A pewnie było tak - baba z ryjem "kuurwa uważajcie ja dostałam a tu dzieci małe są", na co odzew "spierdalaj stara ruro" to i nie dziwota że się baba wściekła i narobiła dymu z czystej polskiej radości robienia bliźnim pod górke

Teraz na milsimie też najpierw sobie pogadaliśmy z Najmnym z panem myśliwym i sobie mysliwi przeszli pod wał, a mógł powiedzieć - spierdalać, teren nadleśnictwa, wchodzicie na pole jak nam sie znudzi. Potem już gra w toku była to jeszcze dwójka ludzi z psem do mnie podbija (ja wiadomo maska cały sprzęt na sobie) i też po gadce uznali ze w sumie jak wzdłuż rzeki pospacerują to też będzie dobrze.

Moim zdaniem - wszystko zależy od tego jak się człowiek z człowiekiem an samym początku dogada
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!