Dolnośląskie Forum Paintballowe
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Maj 24, 2012, 18:14:17 GMT-1

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
UWAGA!! - rejestracja została wyłączona ze względu na działanie botów tworzących bezsensowne konta.
Aby założyć nowe konto należy wysłać maila na gut@goodpaint.pl
52478 wiadomości w 1946 wątkach, wysłane przez 472 użytkowników
Najnowszy użytkownik: triggerhappy
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  Dolnośląskie Forum Paintballowe
|-+  Paint Leśny
| |-+  Gry scenariuszowe
| | |-+  Saltus VII 16-17 maja "Czerwony Bór"
« poprzedni następny »
Lista uczestników (6)
  1. Bastek[WPP] :)
  2. dupa lubie wypady Wroclawjunajtet :o)
  3. Five jednak byłem
  4. kot jestem spowrotem na liscie :)
  5. Lunk jak mnie zabierzecie
  6. spas
Strony: [1] 2 3 ... 30 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Saltus VII 16-17 maja "Czerwony Bór"  (Przeczytany 23250 razy)
Animek
Saltus
Full Member
*

« : Luty 14, 2009, 11:53:15 GMT-1 »

Jak zapewne wiecie impreza jest zamknięta. Istnieje jednak coś takiego zaproszenie aby je uzyskać nie możecie siedzieć i oglądać się na innych.
Proponuję wyznaczenie organizatora z waszej strony (ja już jadę pod Echo) i wykonanie 1-2 telefonów.
Pretor: 502 502 522 powinien być dostępny pod tym numerem.
Boniek: 698 654 804 nawet jeśli nie bawi się w organizację tym razem na pewno otrzymacie od niego informacje do kogo się zgłosić.
Gorąco polecam zainteresowanie się tematem ponieważ dzięki właśnie zaproszeniom na Saltusie nie ma hołoty i dzięki temu gra jest o wiele przyjemniejsza pomimo dużej liczy uczestników. Wszystkie dokładnie informację postaram się przekazywać na bieżąco. Mówię tutaj o mapach terenu składkach itd. itp.

http://www.pretorians.pl/phpBB2/phpBB2/viewforum.php?f=62 Dla niecierpliwych Mrugnięcie
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2009, 11:55:16 GMT-1 wysłane przez Animek » Zapisane
Metal [H_Z]
Hinzki Zwiad
Hero Member
*

« Odpowiedz #1 : Luty 14, 2009, 12:17:57 GMT-1 »

Gorąco polecam zainteresowanie się tematem ponieważ dzięki właśnie zaproszeniom na Saltusie nie ma hołoty i dzięki temu gra jest o wiele przyjemniejsza pomimo dużej liczy uczestników.
Nie no, my to zdecydowanie 'hołota' jesteśmy, więc juz na starcie dyskwalifikacja Mrugnięcie Duży uśmiech
cortez9 (WPP)
WPP
Hero Member
*

Dsotepne kule DXS jak coś to dzwoń lub pisz na pri

« Odpowiedz #2 : Luty 14, 2009, 12:30:41 GMT-1 »

w sumie tak pomioty  Spoko

http://www.paintball.wroc.pl/

Dsotepne kule DXS jak coś to dzwoń lub pisz na priva.
Skiba
Sr. Member

« Odpowiedz #3 : Luty 14, 2009, 14:18:42 GMT-1 »

eee po takim wstepie to ja posiedze i poogladam sie na innych. te zaproszenia to jak za komuny mi sie przypomina

" nowe drużyny, tj. które nie brały jeszcze udziału w Saltusie, by dostać zaproszenie muszą znaleźć inną zaproszoną drużynę, pod której patronatem wystąpią na manewrach po raz pierwszy."

jeszcze fajne cytaty:
ban dla Krejsersów, CzD i Ziubrów już wygasł? Fajnie byłoby się z nimi znowu poszczelać

Przypominamy wszystkim drużynom, które pierwszy raz chcą uczestniczyć w tej niezwykłej przygodzie jaką jest Saltus, aby uzyskały rekomendacje zespołów już zaproszonych

Ciekawe co trzeba zrobic zeby uzyskac rekomendacje od typow ktorzy na oczy nas nie widzieli. snapa i fikolka w przod? skok przez kozla?

A moze znajdziemy tego organizatora dla calego dolnego slaska, to sie zrobi zrzute i przekupi zespoly juz zaproszone to dadza rekomendacje i bedziemy mogli uczestniczyc w niezwyklej przygodzie  jaka jest saltus.....ale bedzie fajnie.. jak w kombajnie...

Jestem na fotkach z Plutonu!
Czarny
Organizatorzy
Sr. Member
*

Hell Raiders -Opole-

« Odpowiedz #4 : Luty 14, 2009, 14:38:25 GMT-1 »

eee po takim wstepie to ja posiedze i poogladam sie na innych. te zaproszenia to jak za komuny mi sie przypomina

" nowe drużyny, tj. które nie brały jeszcze udziału w Saltusie, by dostać zaproszenie muszą znaleźć inną zaproszoną drużynę, pod której patronatem wystąpią na manewrach po raz pierwszy."

jeszcze fajne cytaty:
ban dla Krejsersów, CzD i Ziubrów już wygasł? Fajnie byłoby się z nimi znowu poszczelać

Przypominamy wszystkim drużynom, które pierwszy raz chcą uczestniczyć w tej niezwykłej przygodzie jaką jest Saltus, aby uzyskały rekomendacje zespołów już zaproszonych

Ciekawe co trzeba zrobic zeby uzyskac rekomendacje od typow ktorzy na oczy nas nie widzieli. snapa i fikolka w przod? skok przez kozla?

A moze znajdziemy tego organizatora dla calego dolnego slaska, to sie zrobi zrzute i przekupi zespoly juz zaproszone to dadza rekomendacje i bedziemy mogli uczestniczyc w niezwyklej przygodzie  jaka jest saltus.....ale bedzie fajnie.. jak w kombajnie...

Nie Skiba ta impreza to dla ELITY  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech a gdzie my do nich Płacz Płacz

Hmm
WYPŁOSZ 001
Organizatorzy
Jr. Member
*

« Odpowiedz #5 : Luty 14, 2009, 15:31:44 GMT-1 »

FAJNE,ale o co w tym chodzi że tak sie tam dobijaja,kulki za darmo czy klamki rozdają,sam nie wiem,ale jako wzorowy przedstawiciel HOŁOTY mam w dupie takie zaproszenie,nawet jesli imprezka jest przednia,wole spotkania prostych,tepych przedstawicieli HOŁOTY niż coś takiego,ale wogóle to gdzie ta imprezka napiszcie prosze co to za bajeczny region naszej ukochanej ojczyzny organizuje taką impre .........................

Czarny
Organizatorzy
Sr. Member
*

Hell Raiders -Opole-

« Odpowiedz #6 : Luty 14, 2009, 18:26:15 GMT-1 »

FAJNE,ale o co w tym chodzi że tak sie tam dobijaja,kulki za darmo czy klamki rozdają,sam nie wiem,ale jako wzorowy przedstawiciel HOŁOTY mam w dupie takie zaproszenie,nawet jesli imprezka jest przednia,wole spotkania prostych,tepych przedstawicieli HOŁOTY niż coś takiego,ale wogóle to gdzie ta imprezka napiszcie prosze co to za bajeczny region naszej ukochanej ojczyzny organizuje taką impre .........................

i za to się napijemy razem Wypłosz  w malczycach a tan cały saltus czy jak go kurwa zwą to pod warszawą a to znaczy wyższe sfery Duży uśmiech 

Hmm
Skiba
Sr. Member

« Odpowiedz #7 : Luty 14, 2009, 18:33:49 GMT-1 »

FAJNE,ale o co w tym chodzi że tak sie tam dobijaja,kulki za darmo czy klamki rozdają

Wyplosz maj frend, z tego co wyczytalem to na ostatnim Saltusie nawet HP ani CO2 nie zapewniali......Chopaki z warszafki sa to wiesz, rozumiesz. Do nich jak chcesz dolaczyc to musisz "wyslac pismo w sprawie werbunku". Serio Chichot!
Ale nie ma sie co spinac, ich cyrk to rozumiem ze ustalaja swoje wlasne zasady i nie mam pretensji. Tylko Animek wyslal takiego posta jakby chcial wszystkich obrazic, no to mam focha, obrazilem sie i nichuja nie pojade Duży uśmiech

cortez9 (WPP)
WPP
Hero Member
*

Dsotepne kule DXS jak coś to dzwoń lub pisz na pri

« Odpowiedz #8 : Luty 14, 2009, 20:40:05 GMT-1 »

a ja kiedyś pojadę bo jak zawsze mówiłem" trzeba spróbować każdej odmiany painta"  Duży uśmiech

http://www.paintball.wroc.pl/

Dsotepne kule DXS jak coś to dzwoń lub pisz na priva.
Skiba
Sr. Member

« Odpowiedz #9 : Luty 14, 2009, 20:45:40 GMT-1 »

lista wnioskow do wypelnienia i przeslania:

-o udzielenie rekomendacji
-o udzielenie zaproszenia
-o ogloszenie referendum w sprawie wyznaczenia organizatora.

Przyjmuja chyba tylko oryginaly na urzedowych drukach podpisane krwią, ale może notarialnie potwierdzone kopie tez zaakceptuja w drodze wyjatku Duży uśmiech

Animek
Saltus
Full Member
*

« Odpowiedz #10 : Luty 14, 2009, 23:07:17 GMT-1 »

Ekhm wydawało mi się, że rozmawiam z dorosłymi ludźmi.
Nie pisałem posta aby kogokolwiek obrazić, a wspominając o hołocie na myśli miałem ekipy, które jadę na dużą zorganizowaną imprezę a nie znają podstawowych zasad bezpieczeństwa czy nie potrafią grać fair. Często widziałem grupki mugoli wypożyczające sprzęt na duży grach scenariuszowych i wcale dobrze się z nimi potem nie grało.
"Bany" są dla drużyn, które złamały regulamin bądź nie grały fair. Jeśli chodzi o rekomendację drużyn to nie jest to problem, gdybyście potrafili się zorganizować sam bym za was poświadczył... Niestety wiem, że łatwiej jest skrytykować imprezę, której się w ogóle nie zna niż ją zorganizować.

Organizator nie zapewnia HP i CO2 wybacz ale po wejściu na teren gry każdy martwi się o siebie ten kto wraca na parkin nie wraca już do gry!! Na tym właśnie polega saltus. To nie jest niedzielna gierka... Dużo osób pokazało już na co je stać przy ostatniej lokalnej imprezie, na której byłem zapisane 30+ osób pojawia się 14 BRAWO!!!

Jeżeli uważacie, że Saltus jest za was za dużym wyzwaniem to przynajmniej nie bójcie się tego przyznać i nie obrażajcie ludzi, którzy wkładają w to wiele pracy i serca.

Pozdrawiam
Animek
ECHO TEAM
gut
Administrator
Hero Member

Kom. 66-88-53-553

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #11 : Luty 14, 2009, 23:32:11 GMT-1 »

Dorośli? Przecież wszyscy na tym forum to duże dzieci Mrugnięcie

Teraz tylko kogoś z inicjatywą i można ekipę zebrać ale nie żeby grać pod czyimś sztandarem, co to to nie :]

Ja bym tam się pisał, dawaj cortez :]

www.goodpaint.pl
jak paintball, to dobry Mrugnięcie
"OP Hanys"
kufel_wro
Kapitanowie
Sr. Member
*

LOK MILSIM

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #12 : Luty 15, 2009, 00:54:09 GMT-1 »

To nie jest niedzielna gierka... Dużo osób pokazało już na co je stać przy ostatniej lokalnej imprezie, na której byłem zapisane 30+ osób pojawia się 14 BRAWO!!!

mowa tu o:

http://paint.legmat.pl/viewtopic.php?t=394

http://paint.legmat.pl/viewtopic.php?t=399

Czarny
Organizatorzy
Sr. Member
*

Hell Raiders -Opole-

« Odpowiedz #13 : Luty 15, 2009, 15:20:40 GMT-1 »

Dorośli? Przecież wszyscy na tym forum to duże dzieci Mrugnięcie

Teraz tylko kogoś z inicjatywą i można ekipę zebrać ale nie żeby grać pod czyimś sztandarem, co to to nie :]

Ja bym tam się pisał, dawaj cortez :]

ja zawsze chciałem tam pojechac tylko brak chetnych. jak cos to ja i bodziu dołączamy sie

Hmm
Skiba
Sr. Member

« Odpowiedz #14 : Luty 15, 2009, 19:05:10 GMT-1 »

Animek, piszesz ze
gdybyście potrafili się zorganizować sam bym za was poświadczył...

czyli co, 300 userow tego forum nie potrafi sie zorganizowac??
zajrzyj do imprez i zobacz na ich czestotliwosc i regularnosc. wpadnij do wyplosza i zobacz jak wyglada organizacja. do wrocka przyjechales niedawno, i widze ze bez filmu lecisz, piszesz ze na ostatniej imprze bylo malo ludzi. Nie zauwazyles ze gierka byla w legnicy? Na legnickim forum? Na tym forum nawet nie bylo o nim informacji?
To nie mow ze wroclawiaki sie nie ogarniaja.... Znam Saltusa i nie jego organizatorow krytykowalem tylko twoj styl bo piszesz jak do (nie powiem kogo...)

Strony: [1] 2 3 ... 30 Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!