Boło zaje!!!!!!!!!!!!!!!
Czekam na zdjęcia i filmik........
Dzieki za super gre fffszystkim,
- czarnemu za organizacje
- bodziowi za super gadki, pomoc przy lufffce i w ogóle - wielki szacun man!!!!!!!!!!!!!!!!
- Czerwonym za ostrzelanie
- zółtym za wsparcie ogniowe

Podpisuje się obiema rękoma pod tym co wcześniej napisał Skipa o Barel Bagach i zatyczkach
Jak pamiętacie podczas zbiórki komuś wypaliła 98 w glebe, potem seriai po furach wycelowana w skibe (no tu może nie był przypadek

), a poważnie to było w ch.... niebezpieczne.
Myśę, że wszyscy powinniśmy się pilnować i opierdalać poprostu.
Jak słyszę text gracza "ale jest zabepieczony" albo "nie mam kulek" albo "przecież odpięty jest gaz" i widzę foch na tważy, że śmiałem zwrócić uwagę - to mi się przypomina jak kiedyś, kiedy trenowałem strzelectwo myśliwskie (do tzw rzutek), dostawaliśmy regularny opierdo od starszych zawodnikówl i nikt nie miał prawa nawet się odezwać. Po strzelnicy należało się poruszać z bronią "złamaną" i pasek od broni musiął byc odpiety. Mie wspomne o machaniu lufami.
Za łażenie z nie złamaną bronią wylatywało się z treningu - 3 takie akacje i delikwet wylatywał z sekcji.
Niestety tak samo powinny być u nas. Zatyczki lub kondony obowiązkowo:
Po pierwsze primo - jest to sygnał, że nic się nie może stać, że wszyscy są na parkingu bezpieczni
Po drugie primo - oznacza to, że każdy na pierwszym miejscu stawia bezpoieczeństwo swoje a także innych.
I powinno się to dotycznyć wszystkich - czy starych wyjadacz czy mugoli, którzy pierwszy raz są na grze.
NIE MASZ BARELLA , ZATYCZKI - OPIERDOL CI SIĘ NALEŻY I NIE MASZ NAWET PRAWA PODNIEŚĆ GŁOSU.
ja wiem, że to radykalne i może nie wszystkim się spodoba takie postawienie sprawy, ale, jak widać po sytuacji z gry w WInowie - chyba nie ma innego wyjścia.......