Dolnośląskie Forum Paintballowe
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Maj 24, 2012, 19:39:02 GMT-1

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
UWAGA!! - rejestracja została wyłączona ze względu na działanie botów tworzących bezsensowne konta.
Aby założyć nowe konto należy wysłać maila na gut@goodpaint.pl
52478 wiadomości w 1946 wątkach, wysłane przez 472 użytkowników
Najnowszy użytkownik: triggerhappy
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  Dolnośląskie Forum Paintballowe
|-+  Paint Leśny
| |-+  Weekendowe spotkania
| | |-+  " CZERWONE LOTNISKO " skarbimierz 19.04.2009
« poprzedni następny »
Lista uczestników (2)
  1. caliber068 jak na dziś to ze mna 11 osób
  2. dżozef że niby dzieci zęby bolą...
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: " CZERWONE LOTNISKO " skarbimierz 19.04.2009  (Przeczytany 1950 razy)
Ursyn
Jr. Member
**

« Odpowiedz #15 : Kwiecień 17, 2009, 15:56:58 GMT-1 »

Caliber temat nie tyczy się tylko tej imprezy - pragnę jedynie zwrócić uwagę na problem, który jest bardzo bagatelizowany. Słowa "uważam Was i Siebie czyli Nas za ludzi z głową na karku" to kiepska zaliczka na poczet bezpiecznej gry Uśmiech szczególnie kiedy o tzw "was" wiesz bardzo mało.

Nikt nie chce rozwalać wolnego grania, lecz sprawić by nasze HOBBY było bezpieczne zarówno dla graczy jak i cywili. Na ostatnim spotkaniu w Raszówce była piękna atmosfera, zjechali się gracz z całymi rodzinami, ale jak widziałem 6 miesięczne dziecko w wózku, a obok pięciu pajaców z klamkami bez barellbagów - q.wa SŁABO !! Myślę, że warto podtrzymać tą dyskusję i to w takich wątkach jak ten.

"czy goście co kasują za wjazd na pole bóg wie ile ?" - masz swoje pole, to wiesz ile kasujesz Mrugnięcie 
Marian
Jr. Member
**

WolfPack

« Odpowiedz #16 : Kwiecień 17, 2009, 18:50:46 GMT-1 »

ale jak widziałem 6 miesięczne dziecko w wózku, a obok pięciu pajaców z klamkami bez barellbagów - q.wa SŁABO !! Myślę, że warto podtrzymać tą dyskusję i to w takich wątkach jak ten.

zgadzam sie w 100% tez patrzylem na to z przerazeniem tylko chyba bardziej na niefrasobliwość tej pani a raczej ojca dziecka który (jako ze grał) powinien uświadomic mamie ze przypadkowe strzaly sie zdarzają...

pzdr

Psy służą, Wilki są wolne!
Skiba
Sr. Member

« Odpowiedz #17 : Kwiecień 19, 2009, 17:41:16 GMT-1 »

rzeczywiscie czerwone....nie mieliscie chyba z tym nic wspolnego Z politowaniem?

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6514903,Opolskie__Awionetka_spadla_na_fabryke_slodyczy.html

Jestem na fotkach z Plutonu!
dżozef
Newbie
*

« Odpowiedz #18 : Kwiecień 19, 2009, 18:45:26 GMT-1 »

E co to za strzelanie do awionetek he?Co? Mrugnięcie

A Message To You Rudy!!!! gg:18-53-693
caliber068
Jr. Member
**

adrenalina , przyjemność , elitarna rozrywka ...

« Odpowiedz #19 : Kwiecień 19, 2009, 20:08:54 GMT-1 »

hahahahaaaaa   a mówilem że będzie ciekawy scenario Mrugnięcie))) 

ps. - a ja swoje dzieciaki zawsze zostawiam z nianią , i gram tylko z żona w drużynie Mrugnięcie))  pozdro i dezieki za miłą niedzielę .... 
Ursyn
Jr. Member
**

« Odpowiedz #20 : Kwiecień 20, 2009, 09:12:37 GMT-1 »

Dzięki za grę było całkiem sympatycznie. Czy było bezpiecznie ? Ci co byli to widzieli ... że co prawda nie było peletonu kolarskiego, ale ... ja naliczyłem czterech - dwóch chcących przejechać przez teren HQ i dwóch, którzy na szczęście zrezygnowali z przejazdu przez główny region konfliktu.
To, że nikt nie oberwał nie oznacza, że było bezpiecznie, a rozbudowa terenu powinna rozpocząć się od budowy systemu "zabezpieczeń". Nie będę komentował poziomu bezpieczeństwa na parkingu - barellbagi wciąż dla większości są "obciachowe". Szkoda, że "organizator" nie mobilizował do zmiany przyzwyczajeń Uśmiech.

dzięki za dobrą grę Uśmiech
Bruno Vito - dzięki za wsparcie logistyczne

pozdro600
Skiba
Sr. Member

« Odpowiedz #21 : Kwiecień 20, 2009, 14:49:58 GMT-1 »

mi sie podoba pomysl grania bez chrona

http://forum.goodpaint.pl/index.php/board,49.0.html

Jestem na fotkach z Plutonu!
Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!